Magyarország

2017.10.05. 07:23

Tragikus karambol a 4-es elkerülőn: őrizetben a Skoda 30 éves, debreceni sofőrje

Hajdú-Bihar - A rendőrök a 354-es számú úton, kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt vették őrizetbe.

Hajdú-Bihar - A rendőrök a 354-es számú úton, kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt vették őrizetbe.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, október 3-án halálos baleset történt a 354-es számú úton, Debrecen közelében.

A megalapozott gyanú szerint egy Skodával közlekedett a 30 éves debreceni férfi 22 óra 30 perc körül a 354-es számú úton Bocskaikert felől Debrecen irányába, amikor az út 5. kilométerszelvényében áttért a szemközti forgalmi sávba és összeütközött az ott közlekedő Seattal.

A balesetben a Seat 20 éves sofőrje és 23, valamint 41 éves utasai olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették, míg másik két utasa súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Információink szerint az áldozatok nyíregyháziak.

A Skoda sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben. A rendőrök őt kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették - adta hírül holnapján a megyei főkapitányság.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály szakértők bevonásával folytatja a baleset körülményeinek vizsgálatát.


[related-post post_id="3639002"]

[related-post post_id="3638009"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!