Magyarország

2013.02.14. 08:04

Főutcai kirakatverseny 2013 - A végeredmény

A versenyben minden, főutcára nyíló kirakattal rendelkező kereskedelmi, vendéglátó-ipari, valamint szolgáltatóegység részt vehetett. Most már Önön múlik, hogy melyik lesz a győztes!

A versenyben minden, főutcára nyíló kirakattal rendelkező kereskedelmi, vendéglátó-ipari, valamint szolgáltatóegység részt vehetett. Most már Önön múlik, hogy melyik lesz a győztes!

A szavazás végeredménye:

1. Abszurd

2. NOIR Édesség és Delikátesz

3. Aranyolló Méteráru Széchenyi u. 62.

A  BAZ megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozatának zsűrije a NOIR Édesség és Delikátesz üzletnek ítélte a szakmai díjat. Az üzlet számos ajándékot, valamint oklevelet kap, ezen felül a jövőben használhatja a "színvonalas kirakat" megnevezést is, a zsűri  döntésének eredményeképpen. A díjátadóra a Kocsonyafesztivál záróesményének keretében, az Erzsébet téri mögött felállított nagyszínpadon került sor

 

A versenyben való részvétel feltétele volt: A főutcára néző kirakat egy jól látható részének, vagy egészének feldíszítése, összhangban a Kocsonyafesztivál alapgondolatával. A kirakatok dekorációjának esztétikusnak kell lennie, – saját jellegének megtartása mellet – üzenetében igazodnia kell a rendezvény szellemiségéhez, arculatához. (pl.: béka motívum, zöld szín használata;– az idei év mottójához kapcsolódóan – a zene, a hangszerek, a tánc „megjelenítése” a kirakatban). A győztes cég értékes díjban részesült.

A verseny - és a voksolás - 2013. február 14-24 között zajlott. Érdemes volt személyesen is megnézni, és a főutcán sétálva felfedezni a szebbnél szebb, különleges kirakatokat, és a kereskedők, szolgáltatók kínálatát. A szervezők nem titkolt szándéka, hogy a főutca, és a főutcán jelen lévő vállalkozások is szervesen kapcsolódjanak a fesztiválhoz, ők is részesei legyenek a népszerű rendezvénynek.

Tekintse meg a képeket!

A Royal Divatház mozgó kirakata:


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!