Magyarország

2013.01.07. 10:37

Tűz miatt ki kellett üríteni egy általános iskolát a fővárosban

Budapest, 2013. január 7., hétfő (MTI) - Ki kellett üríteni egy általános iskolát hétfő délelőtt a főváros VII. kerületében, mert kigyulladt valami a tornaterem öltözőjében - mondta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Budapest, 2013. január 7., hétfő (MTI) - Ki kellett üríteni egy általános iskolát hétfő délelőtt a főváros VII. kerületében, mert kigyulladt valami a tornaterem öltözőjében - mondta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.Kisdi Máté elmondta: az ELTE Bárczi Gusztáv Gyakorló Általános Iskola és Gyógypedagógiai Módszertani Központ Damjanich utcai épületéhez kellett kivonulniuk, mert égett, izzott valami az iskola tornaterme mellett található öltözőben.

A füst miatt - amely teljesen elárasztotta a hétemeletes épületet - mindenkit az utcára kísértek; összesen 190 gyermeket és tanáraikat vitték ki az épületből a tűzoltók.

A balesetben senki sem sérült meg, az iskola átszellőztetése hamarosan elkezdődik - tette hozzá a szóvivő.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!