Magyarország

2013.01.10. 10:13

Baleset az M3-ason - egy súlyos sérült

Eger, 2013. január 10., csütörtök (MTI) - Egy ember súlyosan megsérült csütörtökön, amikor furgonja felborult az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Gyöngyös közelében - tájékoztatta a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Eger, 2013. január 10., csütörtök (MTI) - Egy ember súlyosan megsérült csütörtökön, amikor furgonja felborult az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Gyöngyös közelében - tájékoztatta a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.Antal Erika közölte, furgon a szalagkorlátot átszakítva borult fel az autópályán a reggel 7 óra előtt. A sérültet fél óra alatt szabadították ki feszítővágóval a tűzoltók a járműből - fűzte hozzá.

A baleset miatt útzárat nem kellett elrendelni a pályán - mondta.

Arról is beszámolt, hogy a kivonuló tűzoltók útközben még egy árokba futott autót találtak a sztrádán. Itt szintén gondoskodtak az utasok kimentéséről.

A térségben intenzíven havazik.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!