Magyarország

2012.12.13. 12:03

Tűz miatt lakhatatlanná vált egy sorház Székesfehérváron

Székesfehérvár, 2012. december 13., csütörtök (MTI) - Lakhatatlanná vált az a háromlakásos sorház a székesfehérvári Tátra utcában, amelynek tetőszerkezete szerda este gyulladt ki. A lakókat átmeneti szálláshelyre költöztették - tájékoztatta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Székesfehérvár, 2012. december 13., csütörtök (MTI) - Lakhatatlanná vált az a háromlakásos sorház a székesfehérvári Tátra utcában, amelynek tetőszerkezete szerda este gyulladt ki. A lakókat átmeneti szálláshelyre költöztették - tájékoztatta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtökön az MTI-t.Szabó-Bisztricz Anett elmondta, hogy a tűzben a háromlakásos ház tetőszerkezetének kétharmada megsemmisült, két lakás födémje beszakadt. A lakók nem térhettek vissza otthonaikba.

A katasztrófavédelem polgári védelmi felügyelőjének közreműködésével huszonegy embert az önkormányzat által biztosított átmeneti szálláshelyre, egy városi kollégiumba költöztettek. Ketten rokonaikhoz mentek, egy embert a kríziskezelő központ helyezett el.

A szóvivő korábban azt közölte, hogy harminc embert kellett kitelepíteni, de a felajánlott átmeneti szállást nem vették igénybe. A lakók közül senki sem sérült meg.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!