Magyarország

2012.07.19. 11:31

Több ezer tojást lopott el munkahelyéről egy zalaapáti férfi

Nagykanizsa, 2012. július 19., csütörtök (MTI) - Több mint 13 ezer darab tojást lopott el munkahelyéről egy zalaapáti férfi, aki egy véletlen rendőri ellenőrzésen bukott le - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-t.

Nagykanizsa, 2012. július 19., csütörtök (MTI) - Több mint 13 ezer darab tojást lopott el munkahelyéről egy zalaapáti férfi, aki egy véletlen rendőri ellenőrzésen bukott le - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-t.A Zalaapátiban dolgozó körzeti megbízott szerda késő este figyelt fel egy lakatlanul álló háznál pakolászó férfira, akit igazoltatott. A férfi jogszerűen tartózkodott az ingatlanon, azonban az épületben talált harminchét kartondoboz tojással nem tudott elszámolni.

Kiderült, hogy a több mint 13 ezer darab tojás az igazoltatott munkahelyéről, a közeli mezőgazdasági telephelyről származik, és a teli dobozokat engedély nélkül hozta el.

A rendőrség a nagy mennyiségű tojást lefoglalta, majd visszaadta a munkáltatónak. A férfit - aki részletes beismerő vallomás tett - gyanúsítottként hallgatták ki.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!