Magyarország

2012.07.25. 18:38

Rendőr fegyverével lőtte magát főbe egy férfi Budapesten

Budapest, 2012. július 25., szerda (MTI) - Egy rendőr szolgálati fegyverével lőtte magát főbe egy középkorú férfi szerdán Budapesten, a IX. kerületi Balázs Béla utcában - értesült az MTI.

Budapest, 2012. július 25., szerda (MTI) - Egy rendőr szolgálati fegyverével lőtte magát főbe egy középkorú férfi szerdán Budapesten, a IX. kerületi Balázs Béla utcában - értesült az MTI.A férfi lakásán bejelentésre jelent meg két rendőr (közülük az egyik próbaidős), intézkedni kezdtek, majd dulakodás alakult ki. Eközben a férfihoz került a járőr szolgálati fegyvere, amellyel főbe lőtte magát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság annyit közölt, hogy a rendkívüli haláleseti osztály közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Nagy Zsófia, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt mondta, a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani, a halál okát igazságügyi orvos szakértői vélemény állapítja majd meg.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!