Magyarország

2012.07.11. 16:12

OS - A Fidesz reagálása Korózs Lajos sajtótájékoztatójára

Budapest, 2012. július 11., szerda (OS) - Korózs Lajos mengelézése után most az általa hazugságokkal megrémített emberek félelméből próbál politikai tőkét kovácsolni.

Budapest, 2012. július 11., szerda (OS) - Korózs Lajos mengelézése után most az általa hazugságokkal megrémített emberek félelméből próbál politikai tőkét kovácsolni. A legnagyobb veszélyt a rokkantnyugdíjasokra Korózs Lajos és az MSZP jelenti. Hazugság, hogy tízezrek nem kapnak rokkantnyugdíjat, hazugság, hogy munkába küldik a jároképteleneket, hazugság, hogy az orvosok politikailag akarnak megfelelni. A 62. életévüket betöltöttek rokkantsági nyugellátását a továbbiakban öregségi nyugdíjként kapják, ugyanakkora összegben mint eddig. Az 57 és 62 év közötti rokkantak ugyanúgy megkapják a korábbi összeget, sőt évente a nyugdíjakkal azonos mértékben emelkedik. Az 57 év alatti rokkantak járandósága a felülvizsgálatig nem változik, a rokkantsági ellátás is megegyezik a korábbi összeggel. Ha az érintett rehabilitációja javasolt, akkor fix összegű ellátásban részesül, de munkába akkor sem küldi senki. Korózs Lajos tehát félrevezeti az embereket. Ez a magatartás, amikor politikai nyerészkedésből kiszolgáltatott embereket rémiszt meg, nem sokban különbözik morálisan attól, mint amikor munkájukat végző közalkalmazottakat náciz le.

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője

 

Kiadó: FIDESZ

 

Címkék#Korózs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!