Magyarország

2012.07.25. 18:48

Előzetesben a mezőtárkányi gyilkosság gyanúsítottja

Eger, 2012. július 25., szerda (MTI) - Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság szerdán azt az asszonyt, aki a gyanú szerint múlt vasárnap féltékenységből halálra szurkálta élettársát a Heves megyei Mezőtárkányban - közölte az Egri Törvényszék sajtószóvivője az MTI-vel.

Eger, 2012. július 25., szerda (MTI) - Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság szerdán azt az asszonyt, aki a gyanú szerint múlt vasárnap féltékenységből halálra szurkálta élettársát a Heves megyei Mezőtárkányban - közölte az Egri Törvényszék sajtószóvivője az MTI-vel.Nyíri Beáta elmondta, hogy a nyomozás adatai szerint a 45 éves nő a családi házukban és az udvaron egy 18 centiméteres pengéjű konyhakéssel ölte meg a 33 éves férfit. Az asszony a nyakán, a fején, az arcán, mellkasán, a hátán és a lábán is megszúrta élettársát, majd öngyilkosságot kísérelt meg.

A mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ezért a bíróság az előzetes letartóztatás helyszínéül büntetés-végrehajtási kórházat jelölt ki - mondta a sajtószóvivő.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!