Magyarország

2012.05.28. 14:43

Vigyázni kell, nehogy visszaüssön a TAO!

Tiszafüred - Akár nagy összegű támogatás is kérhető, de el kell vele számolni.

Tiszafüred - Akár nagy összegű támogatás is kérhető, de el kell vele számolni.A Magyar Sportújságírók Szövetségének kelet-magyarországi tagjai a héten tartották évi tájértekezletüket melyen több, minden megyét érintő előadás is elhangzott a meghívott vendégektől. Ezek közül talán a legérdekesebb téma a tavaly bevezetett társasági és osztalék adó (TAO) támogatás felhasználására vonatkozó volt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Szolnok megyei igazgatója, Varga Zsolt László arra hívta fel a figyelmet, hogy a megyei kiscsapatokra hirtelen ráhulló lehetőség a visszájára is fordulhat. Példaként említette, hogy egy megye II-es klub 20 millió forintot igényelt, és valószínűleg meg is kapja, holott addig 1,3 millióból gazdálkodott évente. Az utánpótlásra, felszerelésre és utazásra elkölthető támogatással azonban el kell majd számolni, s aki másként hasznosította,annak vissza kell majd fizetnie a pénzt, de kérdés miből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!