Magyarország

2008.07.01. 10:09

Szánalmas 40-esek a filmvásznon

<p>Imádtam a Szex és New York sorozatot mindig, ezért vártam annyira, hogy végre elkészüljön a mozi is... <STRONG>Tatjana jegyzete</STRONG></p>

Megvettük a popcornt, a kólát, aztán lábrázva, türelmetlenül vártuk, hogy végre elkezdődjön a Szex és New York FILM. Végre...sóhajtottam fel, amikor megszólalt az ismerős zene, aztán meg valami egészen más zene: kicsit átdolgozták, de sebaj - gondoltam -, pedig már akkor is sejthettem volna, hogy ebből jó már nem sülhet ki.

Megszólalt a főszereplő, ez volt a következő döbbenet: még véletlenül sem az ismerősen csengő "karibredsó"-hang", hanem egy szánalmasan affektáló vinnyogás. A vinnyogásnál maradva pedig végképp kiborító volt a barátnők újra és újra találkozásánál a visítva, tapsolva, ugrálva örömködés. Hol érzik magukat? Tán cirkuszban? Mi történt a vicces csajszikkal?

Az álmodozó, folyton valami szerencsétlenségbe keveredő, de ügyesen tanulságot-levonó Carrie-vel, vagy a minden pasast meghódító, korát folyton letagadó Samathával, az édes, fiatalos, jószívű Charlotte-tal vagy a földön járó Mirandával? Ki tudta volna elképzelni, hogy a nagy Szex és New York film nem róluk, hanem a nagy semmiről - ja, és az összes menő márkáról - fog szólni és alig várom majd, hogy végre jöjjenek a feliratok?

Én nem, az biztos. Szánalmasra varázsolták a figurákat! Ugyan már! Carrie-t otthagyják az oltárnál, mert túlzásba viszi az eskövőszervezést és ezzel elijeszti Big-et... Jajj, kérem, dehogyis! Carrie alakja még vélelenül sem volt ilyen. Vagy Miranda, akinek burjánzik a szőre, mert nem ad magára? Esetleg Samantha, aki mosolyog az 50-es felett, ami a szülinapi tortáját díszíti? Sosem gondoltam volna, hogy ennyire megalázzák a Szex és New York szereplőit. Sajnálatra méltónegyvenesek ugrándoztak, vihorásztak a vásznon..

Nagyobb, hosszabb, unalmasabb és főleg: szánalmasabb....

Kapcsolódó cikkek:

- Tatjana -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!