Magyarország

2008.07.01. 11:04

Benyugtatózva rabolt a fiatalkorú Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Hétfőn délelőtt a nyíregyházi vasútállomáson rosszul lett és eszméletét vesztette egy idős nő. Miközben többen a segítségére siettek, egy fiatal lány ellopta a néni és az egyik segítő retiküljét.</p>

Amikor szemtanúk megpróbálták visszaszerezni a táskákat, a lány dulakodott velük, egy asszonyt megütött és megrúgott, a másikat nem találta el. A tettes végül zsákmányát hátrahagyva elmenekült, csak háromezer forintot sikerült kivennie.

Az Érkerti Rendőrőrs munkatársai rövidesen előállították a feltételezett elkövetőt, egy 15 éves intézeti neveltet. A tompult tudatú lányt nem lehetett kihallgatni, mert a bűncselekmény előtt valószínűleg nyugtatókat vett be, így egyelőre a pszichiátriára szállították. A rendőrség kétrendbeli rablás bűntettének megalapozott gyanújával folytatja az eljárást - tudtuk meg Fülöp Gergely sajóreferenstől.

További friss rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből:

  • Életveszélyes verés Butykán
    Még vasárnapra virradóan szállítottak kórházba a mentők egy 54 éves férfit, akiről megállapították, hogy megrepedt a lépe, eltört az arccsontja, orrcsontja és karja.
  • Vezeték- és trafólopás Nyíregyházán
    Betörtek nyíregyházi villanyszerelő műhelybe és összesen 1700 méter különböző vezetékeket tulajdonítottak el 30-ára virradóan.
  • Lopnak a gépkocsikból Nyíregyházán és Ópályiban
     Betörték az ablakát egy Nyíregyházán parkoló kisteherautónak hétfőn délután, és egy laptop számítógépet, valamint egy műholdas navigációs készüléket tulajdonítottak el az utastérből, összesen 190.000 Ft értékben.
  • Nyitott ajtó várta a tolvajt Nyíregyházán
    Résnyire nyitva hagyta lakótelepi lakásának ajtaját egy nyíregyházi asszony, míg hétfőn délután lement a közeli boltba vásárolni.
  • Pénzt nyomtatott Botpaládon
    A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság kétrendbeli pénzhamisítás bűntett megalapozott gyanújával hallgatott ki hétfőn egy 25 éves botpaládi lakost.
  • Tetten ért bálatolvajok Tiszavasváriban
    Tiszavasváriban egy gazda hétfőn délelőtt tetten ért három személyt, akik földjéről szalmabálákat tulajdonítottak el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!