Magyarország

2008.06.02. 20:37

Nem mondta meg teherbeejtője nevét

<p>Nyomozást indított a rendőrség erőszakos közösülés miatt ismeretlen elkövető ellen, ugyanis az idén ősszel még csak tizenkettedik születésnapját ünnepelő gyereklány azt mondta, hogy nem ismeri azt, aki teherbe ejtette...</p>

Nyomozást indított az Encsi Rendőrkapitányság erőszakos közösülés miatt ismeretlen elkövető ellen, ugyanis az idén ősszel még csak tizenkettedik születésnapját ünnepelő gyereklány azt mondta a rendőrségen, hogy nem ismeri azt, akivel többször szexuális viszonyba került. Ezért nem kizárható, hogy a nyomozó hatóság a számba vehető elkövetői körből genetikai vizsgálat alapján állapítja majd meg, hogy ki a gyereklány gyermekének apja, és egyben a súlyos bűncselekmény elkövetője. A törvény szerint ugyanis még ha bele is egyezne a tizenkét év alatti lány az aktusba, vagy nemi kapcsolatba, akkor is börtönbüntetéssel fenyegetett bűncselekményt követ el, aki ezt megteszi.

Előzmény:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!