Magyarország

2008.06.29. 20:17

A Velencei-tónál is meghalt egy fürdőző

<p>A Velencei-tónál is meghalt egy fürdőző vasárnap, egy fiatal nő.</p>

A velencefürdői szabad strandon a 27 éves nő délelőtt valószínűleg a kezét akarta megmosni, odament a vízhez, de valószínűleg rosszul lett.

Beleesett a tóba, nagyjából két percig lehetett a víz alatt, mire kihúzták. A stranddal szemben lévő orvosi ügyeleten azonnal megkezdték az újraélesztését, de már nem tudtak segíteni rajta - mondta a Független Hírügynökségnek R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A haláleset körülményeit közigazgatási eljárásban vizsgálják - tette hozzá. A 27 éves nőn kívül három olyan ember holttestét találták meg itthon vasárnap, akik szintén vízbe vesztek.

Vasárnap délelőtt a fővárosi Molnár-szigetnél fulladt meg egy férfi a Dunában, később a kaposvári Malom-tóban merült el egy ember. Szintén vasárnap került elő annak a férfinek is a holtteste, aki feltehetően még pénteken merült el a Pest megyei Gomba mellett egy horgásztóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!