Magyarország

2008.05.31. 12:01

Sztárok rúgták a bőrt

<p>Összefogtak a TóPark Football Cup résztvevői. Egy célért rúgták a bőrt, hogy segítsenek a gyermekeken. A számos sztárból és sztársportolóból álló csapatok tagjai aláírtak egy labdát, amit licitre bocsátottak.</p>

Az árverésből befolyó összeggel a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot támogatják.  Sztárparádé és gólzápor fogadta áprilisban az érdeklődőket a Sportmax Szabadidőközpontban, hiszen hat elszánt csapat mérte össze erejét a TóPARK Kupáért.

A FAWA-Médiaválogatott (Szebeni István, Csordás Tibor–Fiesta, Ricky, Leó, Ács Bálint, Babicsek Bernát), az Olimpikonok csapata (Virág Lajos birkózó, Martinek János kétszeres öttusa olimpiai bajnok), a ZavaTeam (Szűcs Mihály, Illés Béla, Hajdú Attila, Szeiler József, Telek András), valamint a Labdászok, a Tópark csapata és az Újságíró Válogatott tagjai feszültek egymásnak. Most azonban nem ment vérre a csata, ugyanis az egymás ellen harcoló csapatok összefogtak a jó cél érdekében.

„Mindnyájan szívünkön viseljük a beteg gyerekek sorsát. A pályán ellenfelek vagyunk, de ebben a dologban közös célért harcolunk, ugyanis a TóPark Football Cup után eldöntöttük, hogy pénzt gyűjtünk a jó cél érdekében. Persze nem egyszerű kiválasztani, hogy melyik egyesületnek, szervezetnek segítsünk, de sok jót hallottunk a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatról, ezért esett rájuk a választás.

Nekem is van személyes érintettségem az ügyben, ugyanis egy éve épp az egyik közeli ismerősömnél voltam, amikor a kisfia rosszul lett, és bizony ha nem szállították volna szélsebesen a kórházba, szegény ma már nem élne…” – meséli Szebeni István.

A felajánlott, számos sztár és sztárfocista aláírásával ellátott labdára a www.topark.eu internet címen lehet még licitálni.

  • Pamela Anderson a legszexisebb tv-sztár
  • Az ötven legidiótább sztár névadás
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!