Magyarország

2008.05.08. 07:53

Otthagytak a mentők Budapesten egy koponyatörött fiatalt?

<p>Budapest - Ellátás nélkül hagytak ott egy fiatalt a mentők a napokban egy fővárosi szórakozóhelyen, másnap pedig kiderült, hogy a fiúnak koponyatörése van - értesült a Független Hírügynökség.</p>

A mentők szerint nem kért ellátást, ezért nem tudták megvizsgálni sem. A fiatal jelenleg kórházban van, hamarosan várhatóan hazamehet.

Még múlt szerdán éjszaka az egyik budapesti szórakozóhelyen lett rosszul egy fiatalember: tánc közben véletlenül összefejelt valakivel, majd a pultnál elájult. Azonnal mentőt hívtak hozzá, de a mentő nem vitte kórházba, hanem otthagyta.
Másnap a fiatalnak nagyon fájt a feje, ezért ismét mentőt hívtak és kiderült, hogy koponyatörése van. Azonnal kórházba vitték és átesett egy műtéten.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a fiút azért hagyták ott először a mentősök, mert nem egyezett bele sem abba, hogy megvizsgálják, sem abba, hogy ellássák, eltávozott a helyszínről. Nem tűnt zavartnak, beszámíthatatlannak, külsőleg pedig nem látszott rajta komoly sérülés. Mindenesetre az ügyet vizsgálják.

Úgy tudjuk, a fiatal hamarosan elhagyhatja a kórházat és hazamehet.

  • Saját koporsóját építette meg
  • Gázrobbanás Pécsett - meghalt az egyik sérült
  • Valami érdekes történik? Fényképezőgépet elő! A chilei Chaitén vulkán kitörése 2008.05.06.
  • Motorbalesetet szenvedett Csányi Sándor 
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!