Magyarország

2008.05.09. 10:01

Egymásnak esett két "csapat" Sárospatakon - lövés is dördült

<p>Sárospatak - Két, haragban álló csoport esett egymásnak Sárospatakon a Bodroghalászi úton csütörtökön este. Állítólag egy lövés is eldördült, talán gázpisztolyt használt a küzdő felek egyike.</p>

2008.05.09.:

A Sárospatak külterületén a Bodrogkalászi úton egymásra támadó két népes család tagjai közül a rendőrök 21 főt állítottak elő. Csoportos garázdaság gyanuja miatt hallgatták ki az elkövetőket. A főkapitányság kommunikációs munkatársa elmondta, hogy a sárospataki rendőrökön kivül máshonnan is kellett egyenruhásokat hívni a rendfentartás, és a kihallgatások zavartalan lebonyolítása érdekében. Az éjszakai órákban rendőrautók járőröztek a városban.


Két, haragban álló csoport esett egymásnak Sárospatakon a Bodroghalászi úton csütörtökön este. A kiabálást kölcsönös ütlegelés követte, mely során az egy személy megsérült.

Állítólag egy lövés is eldördült, talán gázpisztolyt használt a küzdő felek egyike. A helyi rendőrkapitányság saját erővel urrá tudott lenni a helyzeten. Máshonnan erősítést nem kellett odavezényelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!