Magyarország

2008.04.30. 16:12

Fia okozta apja halálát Boldogkőváralján?

<p>Boldogkőváralja - Halált okozó testi sértés gyanúja miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen a Boldogkőváralján történt haláleset kapcsán szerdán. A 63 éves helyi férfi holttestére kedden az esti órákban találtak rá egy lakatlan házban.&#160;<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/a-bunteto-torvenykonyv/cn/boon-news-em_01-20070419-035515"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B> A Büntető törvénykönyv</B></A></p>

Van már gyanúsítottja a boldogkőváraljai gyilkosságnak

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrfőkapitányság őrizetbe vett egy 30 esztendős boldogkőváraljai férfit, akit a kedden este megtalált férfi halálának bekövetkezésével okolnak, magyarul halált okozó testi sértéssel gyanúsítják. Egyedné Novodomszki Éva a B.-A.-Z. Megyei Rendőrfőkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa arról tájékoztatott, hogy a gyanúsított előzetes letartóztatására is indítványt tettek.

 


A rendőrség kommunikációs irodája által közzétett információ szerint 2008. április 27-e és 29-e közötti időben, eddig ismeretlen helyen bántalmaztak egy boldogkőváraljai 63 éves férfit Boldogkőváralján, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy elhalálozott. A férfit a település egyik lakatlan házában találták meg. Az elsődleges vizsgálatok alapján még saját lábán, de sérülten ment be oda. A B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság és az Encsi Rendőrkapitányság nyomozói nagy erőkkel megkezdték a tettes felkutatását.

Lapértesülésünk szerint a idős férfit korábban fia már többször bántalmazta, ami miatt büntetőeljárás indult ellene, és le is tartóztatták. A súlyos testi sértés miatt perbe fogott fiatalember januárban szabadlábra került. Hivatalosan meg nem erősített információ szerint a fiú a hét végén apjánál járt, és nem kizárható, hogy ismét összeszólalkoztak. Ismét súlyosan bántalmazhatta apját a fiú.
Hivatalosan nem erősítették meg, de úgy tudni, hogy a fiút előállították és kihallgatták a rendőrök. A kihallgatás eredménye azonban nem ismert. Nem tudni, okolják-e apja halálának előidézésével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!