Magyarország

2008.04.12. 09:36

Belehalt a kórházi várakozásba a nő Győrben

<p>Családja szeme láttára végzett a szívinfarktus egy 51 éves asszonnyal a győri kórház folyosóján, miután több mint háromnegyed órát várt a beteghordókra, akik a kardiológiára vitték volna - írja a Blikk.<br /><dia width="900" height="700" alt="Új készülék a nyíregyházi kórházban 2008.03.31."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_j_k_sz_l_k_a_ny_regyh_zi_k_rh_zban_2008_03/index.shtml , SERIE ,900,700)">Új készülék Nyíregyházán <img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Új készülék a nyíregyházi kórházban 2008.03.31." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/search/k%C3%B3rh%C3%A1z/members.boon_szerkesztoseg/flv-elesztogyak-elesztes_flv.flv/viewer.html" target="_blank">Élesztési gyakorlat <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A nő kedden reggel lett rosszul. Először a háziorvoshoz ment, onnan a mentők a megyei kórházba vitték, ahol megvizsgálták. A folyosón várták az eredményt és a betegszállítókat, akik az asszony férje szerint azért nem értek oda idejében, mert csupán hárman dolgoztak.

Az eszméletét vesztő nőt aztán egy órán keresztül próbálták újraéleszteni, sikertelenül. A kórház azt mondja: nem hibáztak. Az asszony hozzátartozói a boncolás után döntik el, hogy feljelentik-e a kórházat.

Kapcsolódó cikkek:

  • Az apát vádolják a Zala megyei quad-baleset miatt
    A járművezetés tiltott átengedésével vádolják azt a férfit, akinek 9 éves kisfia quadozás közben halt meg Zala megyében.
  • Műtét közben meghalt egy beteg az egri kórházban
    Műtét közben meghalt egy beteg az egri Markhot Ferenc Kórházban. A Független Hírügynökség információi szerint a középkorú nőn méheltávolító műtétet végeztek, a beteg azonban műtét közben elvérzett.
  • A kórházban belehalt a sérüléseibe a fiú
    Megvertek egy autóst a Heves megyei Gyöngyösorosziban, miután elgázolt egy 8 éves kisfiút a településen. A gyerek a kórházban belehalt sérüléseibe.
  • Műtét közben aludt el az orvos
    Az amerikai Egészségügyi Regisztrációs Hivatal, amely az orvosi engedélyek kiadásáért felelős, azonnali hatállyal felfüggesztett állásából egy bostoni aneszteziológust, aki elaludt egy műtét közben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!