Magyarország

2008.03.09. 10:07

Tragédia Nagyvarsányban a szavazóhelyiség előtt

<p>Nagyvarsány – Egy tragikus esemény miatt több mint egy félórával később kezdődött a szavazás Nagyvarsányban. A szavazatszámláló-bizottság egyik tagja a szavazóhelyiség bejáratához érkezve, reggel fél hatkor rosszul lett.</p>

A kiérkező mentők egy félórán át küzdöttek a hatvanhárom éves férfi életének megmentéséért, de sajnos sikertelenül - tudtk meg a helyi választási iroda vezetőjétől.

Nagyvarsányban szívinfarktust kapott egy választási bizottsági tag

Fél órával a vasárnapi népszavazás megkezdése előtt szívinfarktust kapott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagyvarsányban az egyik szavazóhelyiség ajtaja előtt a helyi választási bizottság egyik tagja, aki háromnegyed órával később elhunyt. Emiatt ebben a helyiségben fél órával később fél 7-kor kezdték meg a szavazást - tájékoztatott az Országos Választási Iroda.

A nagyvarsányi bizottsági taghoz hiába hívtak mentőt, már nem tudtak rajta segíteni. Helyére 6 órakor egy póttagot állítottak be.

A fővárosban Óbudán egy szavazó lett rosszul: az 5-ös számú szavazókörben egy nő elesett és elájult. Mentők szállították kórházba. A szavazást 7 óra 10 és 7 óra 30 között felfüggesztették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!