Magyarország

2008.03.23. 08:25

Szombat estére gyanúsított lett az élettárs

<p>Szombat estére gyanúsított lett a hasba szúrt állapotos békéscsabai nő élettársából.</p>

A 21 éves állapotos nőt hasi szúrt sérüléssel vitték kórházba még szombaton délelőtt, délután az ügynek még nem volt gyanúsítottja, mert a nő és élettársa is azt mondta a rendőröknek, krumplihámozás közben szúrta meg magát a kismama. A rendőrök továbbra is vizsgálják az összes szálat, de este már gyanúsítottként hallgatták ki a nő élettársát.

Vargáné Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: szombaton délután még nem volt gyanúsítottja az ügynek, de az addig összegyűlt információk alapján este már gyanúsítottként hallgatták ki a nő élettársát. A 25 éves fiatalember ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt eljárást indítottak. A rendőrség ettől függetlenül minden lehetséges verziót megvizsgál.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, az állapotos nőt szombaton délelőtt szúrt sebbel vitték a kórházba, ahol megműtötték. Császármetszéssel egy fiúgyermeket segítettek világra, akit azonnal a gyulai gyermekintenzív osztályra vittek. Az újszülött állapota stabil és az anya is jobban van. Élettársát szombat este óta azzal gyanúsítják, hogy ő késelte meg a fiatal nőt.

  • Állapotos nőt késeltek meg
  • Életveszélyes késelés a hajléktalanszállón
  • Újabb késelés: az áldozat egy hajdúdorogi tinilány
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!