Magyarország

2008.03.19. 14:16

Berobbantottak egy bankautomatát Vácon

<p>Berobbantottak egy bankautomatát szerdán hajnalban Vácon, a tolvajok így próbálták kiszedni belőle a pénzt. A detonációban senkinek sem esett baja, a rablókat még keresik a rendőrök.<BR /></p>

2008.03.20. 13,51 Nem vittek el pénzt

Nem tudtak pénzt elvinni a tettesek a hajnalban berobbantott váci bankautomatábból. A detonáció miatt azonban a pénzkiadóban és a mellette lévő épületben is jelentős károk keletkeztek. A robbantókat egyelőre keresik a rendőrök.


A váci élelmiszerbolt külső oldalán lévő bankautomatát szerdán hajnali három óra körül robbantották be ismeretlenek. Azt akarták elérni, hogy a berendezés szétnyíljon, így pedig hozzájussanak a benne lévő pénzhez. Az automata a detonáció miatt megrongálódott, azt azonban még nem tudni, hogy mekkora összeget tudtak elvinni belőle. A robbanás miatt senki sem sérült meg, a pénzkiadón kívül azonban betört a bolt üveg bejárata is.

Mivel a közelben egy lakótelep is van, a rendőrök már elkezdték az adatgyűjtést. A tolvajokat még keresik - mondta el a Független Hírügynökségnek Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Videó a bankautomatáról!

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!