Magyarország

2007.12.24. 11:37

Tolvajt üldözött amikor halálra gázolták

<p>Egy tolvajt üldözött az a nő, akin a reggeli órákban több autó is átgázolt az M5-ös autópályán Gyál közelében.</p>

A baleset miatt a sztrádát lezárták, a délelőtti órákban azonban már ismét járható az autópálya.

A 29 éves román nő apósával együtt utazott az M5-ös autópályán Szeged felé, ám Gyál közelében észrevették, hogy az egyik kerék leeresztett. Félreálltak a leállósávba, ahol a férfi egyből kiszállt a kocsiból, hogy kicserélje a gumit, menye pedig a kocsiban maradt.

Amint a férfi kiszállt az autóból, valaki odalépett a kocsihoz és kivette belőle a táskát. Az autóban ülő nő mindezt észrevette és elkezdte üldözni a tolvajt, át az autópályán.

Az egyelőre ismeretlen bűnözőnek épségben sikerült átjutni a forgalmas sztrádán, a nőt azonban egy autó elütötte, majd másik kettő áthajtott rajta. A helyszínen meghalt - mondta el a Független Hírügynökségnek Lukácsi Anita, a Rendészeti Biztonsági Szolgálat szóvivője.

A szóvivő hozzátette: bár korábban a baleset miatt lezárták az autópálya érintett szakaszát, a helyszínelés már befejeződött, így a sztráda is járható ismét.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!