Magyarország

2007.12.06. 14:13

Átadták a Holnap Házát Budapesten

<p>A kétszintes, 25 helyiségből álló épületben a mozgáskorlátozottak komplex rehabilitációjára nyílik lehetőség. Mindez több mint 237 millió forintba került, a beruházást uniós pénzből fizették- mondta el Andor Csaba projektvezető.</p>

Az új központban azokat a budapesti és környékbeli mozgássérülteket fogadják, akik családban élnek, de rehabilitációra szorulnak munkaképességük visszaszerzéséhez vagy fenntartásához. 1060 négyzetméteren 25 helyiségben segítik őket.

Szociológusok, pszichológusok, gyógytornászok és más szakemberek várják őket. Terveik szerint évente 200-250 mozgássérültnek segíthetnek majd - mondta el a Független Hírügynökségnek Andor Csaba projektvezető. A Mozgássérültek Állami Intézetében ugyanakkor eddig és ezután is fogadnak bentlakásos mozgássérülteket.

A beruházás 237,5 millió forintba került, uniós pénzből finanszírozták. Az intézményről bővebb információ a holnaphaza.hu internetes oldalon olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!