Magyarország

2007.12.03. 06:41

Navracsics blogján kommentálja majd Gyurcsány felszólalásait

<p>Hétfő délután egy órától élőben közvetíti a parlamenti felszólalásokat a múlt héten indult www.jobbklikk.hu.</p>

Ez egy internetes blog, amelyen nyolc közéleti személyiség élőben kommentálja majd az Országgyűlés eseményeit. A Fidesz frakcióvezetője is részt vesz a munkában: Navracsics Tibor a tervek szerint a német kereszténydemokraták hannoveri kongresszusáról jelentkezik, közvetlenül Angela Merkel német kancellár beszéde után.

A Magyar Hírlap úgy tudja: a frakcióvezető a kormányfő beszéde alatt laptopján kommentálja majd Gyurcsány Ferenc szavait. A Fideszben ettől egyfajta médiaforradalmat remélnek, hiszen mindenki olvashatja Navracsics Tibor véleményét, aki az oldalra kattint - olvasható a lapban.

Blog magyarázó

A weblog, web log, webnapló, vagy egyszerűen blog egy webes alkalmazás, amely időponttal ellátott bejegyzéseket tárol egy nyilvános weboldalon (illetve magát ezt a weboldalt is szokás weblognak nevezni). A bejegyzések leggyakrabban – de nem szükségszerűen – fordított időrendi sorrendben vannak.

Ki miért írja?

A weblogot író célja általában az önkifejezés, gondolatai közreadása és az általa képviselt vélemények terjesztése. Témája sokrétű: lehet egyszerűen egy interneten közzétett személyes, egyéni napló, de lehet egyéni vagy csoportos politikai véleménynyilvánítás vagy üzleti jellegű kommunikáció eszköze is, és lehetségesek tematikus blogok is (pl. kifejezetten csak az irodalommal foglalkozóak); ennek megfelelően a webnaplót vezetők köre az alkalmi szerzőktől a nagy írói közösségekig, sőt vállalatokig terjed. (Wikipedia)

Kiknek van még blogja a politikusok közül?

Saját blogot indított Gyurcsány Ferenc. A kissé "hivatalos hangnemben szörfölő" miniszterelnök azonban állítása szerint nem most blogol először. A Gyurcsány blogot itt nézheti meg! Fodor Gábor is száguld az internetes szupersztrádán a következő blogon. Nézze meg! Eörsi Mátyás blogját itt olvashatja. Lamperth Mónika gondolatai a politika világából, itt!

Forrás: Független Hírügynökség - Wikipedia - Magyar Online

Kapcsolódó cikkek

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!