Magyarország

2007.12.06. 06:26

Ismét lángolt a mobilvécé-raktár Budapesten

<p>Budapest - Újra kigyulladt csütörtök hajnalban az a budapesti raktár, amelynek egyik szárnya leégett szerdán kora délután.</p>

A tűzoltókat nem sokkal hajnal öt óra előtt riasztották, a "T" alakú épületnek egy olyan része kapott lángra, amely szerdán épen maradt. A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy az újabb tűzben senki sem sérült meg.

Egyelőre nem tudni, mitől csaptak fel megint a lángok a XVIII. kerületi raktárban, a Fonal utcában. Az épületben egyébként mobilvécéket tároltak. Szerdán a raktár egy 300 négyzetméteres része égett le teljesen, a teteje beszakadt, és egy gázpalack is felrobbant.

Tegnap is lángolt
Mint ahogy arról  tegnap írtunk, szerdán Kigyulladt egy mobilvécék forgalmazással foglalkozó cég raktára Budapesten. A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy a XVIII. kerületi Fonal utcai raktár teteje ég, ami a nagy hő miatt már beszakadt.

A tűzoltók négyes, azaz majdnem a legmagasabb fokozatú riasztást kapták.

A régi, téglaépítésű épületben minden bizonnyal a vécék kaptak lángra, egy gázpalack felrobbant, egy másikat sikerült kihozni. Molnár Péter elmondta, hogy az oltásban 60 tűzoltó vett részt.

Kapcsolódó anyag

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!