Magyarország

2007.12.19. 07:06

Ezek a kérdések verték ki Önöknél a biztosítékot 2007-ben

<p>Volt itt vallás, rablógyilkosság, nyári szexpozíciók. Rákérdeztünk Győzikére, arra, hogy használja-e az Iwiw-et. Kordont bontott a Fidesz, megalakult a Magyar Gárda és bekérdeztünk a skót játékvezetőről. Nézze meg 2007 legérdekesebb voksait!</p>

Itt az év vége, ezért összegyűjtöttük azokat a Villámvoksokat, amelyekre a legtöbben szavaztak. Íme a Top10! Ilyen évünk volt...

1. Szekta vagy ártalmatlan vallás? - 8448 voks
Számos országában állami szintén lépnek fel a destruktívnak vélt szcientológia ellen, Magyarországon azonban viszonylag szabadon fejthetik ki tevékenységüket.

Országosan már több mint tízezer tagot számlálnak, akik között a gazdasági élet befolyásos alakjai is megtalálhatóak.

A Magyarországi Szcientológiai Egyházat 1990-ben jegyezte be a Fővárosi Bíróság. A szervezet Dianetikai Egyesület néven már korábban is jelen volt Magyarországon. Egyházzá alakulásuk óta megilletik őket az egyházaknak kijáró állami kedvezmények, bár direkt állami támogatásban nem részesülnek.
A teljes cikket itt olvashatja el >>>


2. Ötmilliós vérdíj Hajdú Roland és társáért - 4246 voks
A lehetséges támadás helyszínét is meghatározták Tokaj külterületén, ott, ahol a rablógyilkosságot el is követték. A támadás napján a sofőr azzal csalta tőrbe kollégáját, hogy lehajt az útról, mert vizelnie kell.

Ekkor mentek ki a földútra, ahol az akcióba bevont két társa egy másik autóban már várta őket. Álcából leütötték a kiszálló beépített őrt, majd elvették fegyverét, azzal kényszerítették kiszállásra a másik biztonsági őrt, akit, miután kiszállt, kegyetlenül, brutálisan megölték.
Olvassa el a teljes cikket >>>


3. A legjobb nyári szexpozíciók - 4221 voks
Nincs szebb férfiálom a súlytalan partnerrel való szexnél. Amihez aligha lehet hasonlatosabbat találni, mint a mélyvíz. 

A hullámzás segítő hatása itt különösen jól érvényesül kombinálva a legkülönbözőbb pozíciókba való forgatás lehetőségével.
A szégyellőseknek főleg ezt ajánljuk, hiszen akár egy pár méterre pancsikoló fürdőző mellett is önfeledt kielégülésben lehet részük.

A szállodai medence kijárati lépcsőjén üldögélő szétterpesztett lábú hölgy kellemes meglepetés egy kellőképpen felajzott hímnek.

A sok kreativitást nem igénylő pozítúra nagy mozgásteret enged a férfinak, aki kedvére tologathatja kedvesét és szerszámát.
További részleteket és képeket itt talál >>>


4. Győzike: hadjárat indult ellenem - 4028 voks
Összeomlott Győzike és családja a héten napvilágra került két családi titok miatt. A roma showman édesapjáról és bátyjáról derültek ki sötét ügyek.

Győzike nem engedi bántani családját, ezért határozott úgy, hogy enged lánya, Evelyn kérésének. Eszerint a kislány már nem szeretne többet szerepelni a családról szóló műsorban.

A showman körüli legújabb események - azaz öccse tizenkét évvel ezelőtti, halált okozó balesete és az apja elleni adóhatósági eljárás napvilágra kerülése - miatt háborog újra Győzike.

A Színes Bulvár Lapnak Győzike apja már nem is volt hajlandó nyilatkozni az újabb botrányról.


5. Lelőtték a fatolvajt - 4019 voks
Fony külterületén az Aggteleki Nemzeti Parkhoz tartozó tájvédelmi területen idegenek baltával és motoros fűrésszel vágták ki a fát, amit szamaras szekérrel szállítottak le a hegyről.

A tolvajokat két önvédelmi fegyverrel is felszerelt fegyveres őr tetten érte, akik felszólították őket hogy fejezzék be a lopást, ám a két férfi rájuk támadott.

Ekkor az egyik nemzeti parki őr figyelmeztető lövést küldött a levegőbe, a másik pedig társa és saját testi épségének megőrzése céljából rálőtt a 39 éves (lapértesülésünk szerint) baltával lesújtó férfira, aki a mellkas lövés következtében a helyszínen életét vesztette.
Olvassa el a teljes cikket >>>


6. Költözés miatt leállt az iWiW - 3780 voks
„Péter ismerősnek jelölt téged.” A magyar internetezők többsége nem lepődik meg, ha ilyen témájú e-mailt kap. Tudja, hogy egy barátja, ismerőse, tanítványa, tanára, kollégája, szomszédja vagy rokona talált rá a legnagyobb hazai közösségi oldalon, az iwiwen.

Azon az oldalon, ahol ma már egyáltalán nemcsak a fiatalok gyülekeznek: a meghívót kapottak közt ugyanúgy vannak általános iskolás diákok, mint nagymamakorú felhasználók.

Két dolog feltétlenül közös bennük: profiljukon adatokat adnak meg magukról és ismerősök hálójával rendelkeznek.
További részleteket itt talál >>>


7. Visszaállították a kordonfalat - 2936 voks
Újraépítette a rendőrség a kordont a Parlament előtti Kossuth téren pénteken kora délután. Sólyom László jogellenesnek minősítette a fideszes akciót, ugyanakkor alkotmányosan kifogásolhatónak nevezte a kordont is. A rendőrség feljelenti a kordonbontókat.

A Fidesz európai parlamenti és országgyűlési képviselői jogellenesen bontották el a Kossuth téri rendőrségi kordont. Bár bejelentették, hogy vállalják tettük jogi következményeit, felelősségük kiterjed a szimbolikus akció társadalmi következményeire is. Az országgyűlési képviselők magatartása mintát adhat, márpedig a jogállamot nem lehet nem jogállami eszközökkel szolgálni - áll Sólyom László köztársasági elnök közleményében.
A teljes cikket itt olvashatja el >>>


8. Még senkit sem hallgattak ki Balla Irma ügyében - 2909 voks
Egyelőre senkit sem hallgatott ki gyanúsítottként a rendőrség a Balla Irma-gyilkosággal – közölte szerda délután a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. Vezendi Jánosné őrnagy ugyanakkor más részletet a nyomozás érdekében nem közölt, a múlt szombaton meggyilkolt önkormányzati képviselő halálával kapcsolatban továbbra isvála hírzárlat van.

Az persze, hogy még nem volt kihallgatás, nem jelenti azt, hogy gyanúsított sincs, mint ahogy az sem következik belőle, hogy a rendőrség ne tudná, kiről, kikről vélelmezhető a megrázó bűncselekmény elkövetése.
A gyilkosságról szóló írásunkat itt találja >>>


9. Bocsánatot kért a játékvezető - 2803 voks
Bocsánatot kért Stuart Dougal a Törökország-Magyarország Európa-bajnoki selejtező játékvezetője.

A skót játékvezető csütörtökön felhívta egy Magyarországon élő barátját és neki mondta el, hogy teljesen összetört lelkileg a hibája miatt - írja a Nemzeti Sport. A játékvezető állítólag azt mondta:sajnálom, tévedtem, elnézést kérek.

Mint ismert a skót játékvezető az isztambuli meccs második félidejében nem adott meg egy 11-est a magyaroknak, hanem helyette műesés miatt kiállította a válogatott addigi egyik legjobbját Gera Zoltánt.
Voksoljon, miért nem adta meg a tizenegyest?


10. A Magyar Gárdának nem lesz amerikai vízum - 1506 voks
Tom Lantos: "A Magyar Gárda tagjai soha nem kaphatnak amerikai vízumot, ezt garantálom!"

Az amerikai Képviselőház külügyi bizottságának elnöke csütörtökön kijelentette: garantálja, hogy a Magyar Gárda egyetlen tagja sem kap soha beutazási engedélyt az Egyesült Államokba.

Tom Lantos  Budapesten számolt be újságírók előtt az utóbbi hetekben tett útjairól és tárgyalásairól, amelyek elsősorban a terrorizmus elleni harcról és a közel-keleti helyzet békés megoldásának lehetőségeiről szóltak.
Olvassa el Tom Lantos kirohanását >>>

Van "Villámvoks" ötlete 2008-ra? Küldje el nekünk, mi feltesszük!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!