Multimédia

2013.04.03. 15:09

Google Plus: lehet, hogy érdemes belevágni!

Néhány hónappal ezelőtt még mindenki csak vállat vont, ha meghallotta a Google Plus-t. A szakma is kóstolgatta, kipróbálta, regisztráltak, de mivel más ismerős nem volt fent, elhagyták.

Néhány hónappal ezelőtt még mindenki csak vállat vont, ha meghallotta a Google Plus-t. A szakma is kóstolgatta, kipróbálta, regisztráltak, de mivel más ismerős nem volt fent, elhagyták. De valóban mi értelme lenne egy közösségi oldalnak közösség nélkül? Most azonban ideje feltúrni a régi belépési adatokat, leporolni őket és kezdődhet az új mánia! A Google fejlesztői ugyanis szép csendben jó minőségűre faragták a portált. Aki eddig használta az nagyrészt azért tette, mert a fiók összekapcsolásával megjelenhetett a keresőben az arcképünk (mondjuk ez is elég ütős érv és funkció).

A közösségi média marketinggel kapcsolatos oldalak megteltek a Google Plust istenítő posztokkal. Próbálja ki Ön is (újra), hogy igazuk van-e. Marketing szempontból azt kell tudni, hogy a regisztráltak 63%-a férfi, főleg amerikai, de az aktivitás még mindig a béka s... szóval nincs. Mivel a Gmail regisztrációval rögtön kaphatunk egy Plus-t is, nehéz megmondani, hogy hányan használják valójában és hányan nyomtak csak véletlenül az aktiválás gombra.

Következzen egy szép kis infografika arról, hogy hol tart most a portál. Ez alapján el tudja dönteni, hogy megéri-e aktivizálnia magát magánszemélyként vagy vállalkozásként.

Címkék#google plus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!