Loki-szurkolók tragédiája: elindult a jótékonysági licitálás

Rengeteg felajánlás érkezett
Rengeteg felajánlás érkezett - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Hétfőn a www.topaukcio.hu aukciós portálon elindult a DVSC által szervezett jótékonysági aukció! Az árverés 10 napig, március 23-áig tart. Eddig lehet licitálni az értékes ereklyékre, mezekre, kupákra, labdákra.

Az egész országot megrázta a hír: február 27-én, a Békéscsaba–DVSC-TVP női kézilabda mérkőzés után négy debreceni szurkoló szenvedett balesetet. Az elkerülhetetlen ütközés következtében hárman életüket vesztették, az egyetlen túlélőre hosszú gyógykezelés vár. A tragédia minden képzeletet felülmúló összefogást eredményezett a magyar sportéletben. Elsőként az MVM-Veszprém kézilabdázói ajánlottak fel árverésre egy dedikált mezt, majd néhány nap alatt majd félszáz ereklye gyűlt össze. A Russmedia Kft. díjmenetesen bocsájtotta az aukciós portált a DVSC Kézilabda Kft. rendelkezésére. Rövid regisztráció után, itt lehet licitálni, a mezekre, serlegekre, labdákra.

A teljes befolyt összeget a balesetben elhunyt szurkolóink családjának, illetve a balesetben megsérült Pikó Tamás gyógykezelésére adják át – áll a Loki kézicsapatának honlapján.

Minden aukcióra bocsátott termék 10.000 Ft-ról indul. A licitlépcső 2.000 Ft. Ha van olyan licitáló, aki egyedi, nagy tétellel akarja elvinni az ereklyét, az az info@dvsckezi.hu e-mail-címen vagy a DVSC-TVP Facebook-oldalán, privát üzenet formájában jelezheti azt, így beállítható az egyedi ajánlat.

Regisztráció után a topaukcio.hu által küldött üzenetek egyes levelező rendszerek esetén (pl. Gmail) a spam/levélszemét/promóciós mappákba kerülhetnek.


Rengeteg mez érkezett a jótékonysági árverésre, itt a teljes lista
Debrecen – Hét sportág képviselői ajánlottak fel különböző relikviákat.

hirdetés