Ligakupa lesz, bajnoki nem

Ligakupa lesz, bajnoki nem
A Loki kedden az Oláh Gábor utcai műfüves pályán fogadja a Videoton együttesét.

Kedden 18 órától végre tétmeccsen is pályára lép a DVSC-TEVA gárdája, a piros-fehérek a Videotont fogadják a Ligakupában. A találkozóra a műfeves pályán kerül sor, ugyanis az utóbbi napok – egyébként az évszaknak megfelelő – időjárása nem teszi lehetővé, hogy a centerpályára merészkedjen a két csapat. A stadion gyepe a ráhullott jelentős hó és eső következtében rendkívül mély, ezért nagyon megsínylené a fű a kedd esti dagonyázást. Marad tehát a műanyag borítás, a debreceni labdarúgók hétfőn kétszer edzettek a műfüvön, két csoportra bontva a társaságot a szakmai stáb. A Vidi elleni kezdőcsapatot természetesen még hétpecsétes titokként kezelik a klub edzői, de valószínűleg egy „vegyes” csapat méri majd össze az erejét a fehérváriakkal.

Elmarad a rajt!

Néhány napig a DVSC-vel készül a macedón csatár, Hrisztijan Kirovszki: a huszonöt éves futballista a román élvonalból érkezett Debrecenbe. A többszörös U21-es válogatott támadó az FC Vaslui-ból jött a cívisvárosba, korábban megfordult a Rabotnicski és a Karpaty Lviv színeiben is. Korovszki sorsa vélhetően a hét végéig eldől.

Az viszont már hétfőn kiderült az MLSZ-ben, hogy elhalasztják a bajnoki rajtot a pályák rossz állapota miatt. A tavaszi idény tehát a jövő héten indul, amennyiben az időjárás is úgy akarja…