Sport

2014.05.12. 09:17

Ovisok, újra lesz „Veled kerek a világ”!

Debrecen - Idén is sportolni hívja a cívisváros nagycsoportos óvodásait a Debreceni Sportcentrum- Sportiskola.

Debrecen - Idén is sportolni hívja a cívisváros nagycsoportos óvodásait a Debreceni Sportcentrum- Sportiskola.A város legnagyobb utánpótlás-nevelő szervezete, a 2013-ban Az év legeredményesebb sportiskolája címet is elnyerő DSC-SI egy hónap múlva, május 24-én rendezi meg a II. „Veled kerek a világ” óvodai sportnapot. A felszabadult játékkal, vidámsággal teli eseményre eddig már 33 debreceni óvoda jelentkezett, ez pedig azt jelenti, hogy a résztvevők száma valószínűleg meghaladja a tavalyit. Az elmúlt évben csaknem 600 ovis próbálhatta ki a sportiskolában űzhető sportágakat az ideális, nagyerdei környezetben, az Oláh Gábor utcai sportkomplexumban.

Ismerik, kedvelik

A "Veled kerek a világ” sportnap koordinátora, Keczeli Danica elmondta, a tavalyi, első rendezvény nagyon nagy sikert aratott. – A résztvevő óvodák, pedagógusok, gyerekek és szüleik is pozitív visszajelzést adtak, így a sportcentrum vezetése rögtön a rendezvény után támogatta az ötletünket, hogy 2014-ben is rendezzük meg a „Veled kerek a világ” sportnapot. Azt tapasztaljuk, idén is nagy az érdeklődés, és elmondhatjuk azt is, hogy a tavalyi ismeretek birtokában még izgatottabban várják a sportnapot a résztvevő gyerekek és óvodapedagógusok. A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola 2013-ban indította útjára a „Veled kerek a világ” programot, amelynek köszönhetően, a kicsik a sportiskolában űzhető sportágakat – az atlétikát, a cselgáncsot, a kézilabdát, a kosárlabdát, a labdarúgást, a tollaslabdát és a triatlont – próbálhatják ki szakképzett edzők vezetésével.

A II. „Veled kerek a világ” óvodai sportnap időpontja tehát 2014. május 24., amikor is szeretettel várják a gyerekeket, óvónőiket és a szülőket egyaránt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!