bajba jutott kamionos

2020.03.11. 11:41

Segítettek kereket cserélni a rendőrök

Az egyenruhások az M35-ös autópályán segítettek biztonságosan kereket cserélni egy sofőrnek.

A Hajdúböszörményi Autópálya Alosztály munkatársai 2020. március 10-én 14 óra körül az M35-ös autópálya 175. kilométerszelvényében járőröztek, amikor a leállósávban észrevettek egy teherautó mellett álló férfit, aki épp a gépkocsi defektes gumiabroncsát próbálta meg kicserélni – olvasható a rendőrség honlapján.

Az egyenruhások megálltak a járműnél és segítettek a sofőrnek biztonságosan kicserélni a kereket, így a kamionos folytatni tudta útját.

Ugyanezen a napon Hajdúböszörményi Autópálya Alosztály járőrei 14 óra körül az M35-ös autópálya 24. kilométerszelvényben láttak egy kamiont, amely a leállósávban vesztegel. Megálltak az teherautó mögött és bekapcsolták a szolgálati gépkocsi megkülönböztető fényjelzését. A bajba jutott kamiont egy török férfi vezette, aki elmondta a járőröknek, hogy menet közben defektet kapott a gépjárműve. A rendőrök segítettek a kerék biztonságos kicserélésében, így a kamionos folytatni tudta az előtte álló hosszú utat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában