Sport

2015.01.22. 13:46

Harcolnak a végsőkig

Debrecen - Nagy derbire készül a DVSC, a Fradi látogat pénteken a Hódosba.

Debrecen - Nagy derbire készül a DVSC, a Fradi látogat pénteken a Hódosba.

DVSC-TVP-Aquaticum–FTC-Rail Cargo Hungaria – rangadó a javából! Ugyan az utóbbi években sok minden megváltozott, már más célokért, más feltételek mellett küzd a Loki és a Fradi, de így is vitathatatlan, hogy még mindig kiemelt figyelemmel kísérik ezen két egylet összecsapását.


[poll id="859"]


Az ősi rivális fővárosi alakulat a tabella második, míg a cívisvárosiak a nyolcadik helyről várják a mérkőzést, melynek egyértelmű esélyese az FTC, ennek ellenére a piros-fehérek is mindent meg fognak tenni egy jó eredmény elérése érdekében.

Támadásban javulni

– Nagy múltra tekint vissza ennek a két csapatnak a rivalizálása, azt hiszem, mikor a Fradival találkozunk, az még mindig rangadónak számít. Természetesen tudjuk, hogy a papírforma ellenfelünk mellett szól, de azon leszünk, hogy megnehezítsük a dolgukat. Nem feltartott kézzel megyünk majd ki a pályára, végig szoros meccset szeretnénk játszani – mondta Kudor Kitti, a DVSC csapatkapitánya.


A szurkolók is készülnek:


A Loki múlt héten, a női kézilabda NB I. 15. fordulójában remek meccset játszottak az Érd ellen, csak kicsin múlott, hogy nem szerezték meg a győzelmi pontokat a hajdúságiak. Kudor szerint az érdihez hasonló játék kellene ezúttal is. – A védekezés remekül ment, igaz, támadásban előre kell lépnünk ahhoz, hogy legyen keresnivalónk a Fradi ellen, egész héten készültünk, reméljük, ez meg is fog látszani. Bizonyára sokat kivett a pestiekből, hogy szerdán is meccseltek, ráadásul a Győrrel szemben, ez sokat jelenthet a mi szempontunkból. Számítunk a szurkolóinkra is, nagy szükség lesz arra a semmihez sem hasonlítható hangulatra, amit ők tudnak teremteni! – nyilatkozta az irányító.

A pénteken 18 órától a Hódos Imre Sportcsarnokban rendezendő DVSC-FTC összecsapást a HAON-on élőben követhetik.

HBN


Debrecen - A súlyos szívizom- és anyagcsere-betegséggel küszködő 5 hónapos kislány, Luca gyógykezeléséhez kívánnak segítséget nyújtani a debreceni ultrák.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!