szon-sportoldal

2008.06.25. 11:09

Emlékmeccs és nosztalgia

<p>Szombaton visszapörgetik az időt tíz évvel, és pályára lép a Nyírség-Spartacus 1998-ban, az NB I. B-ben bajnoki címet szerzett futballcsapata.</p>

Az Őze Tibor által dirigált legénység így ünnepli meg azt a nem mindennapi bravúrt, amit akkoriban véghezvitt: a két csoportból összegyúrt másodosztályban gyakorlatilag rajt-cél győzelmet aratott a húsz csapatos mezőnyben.

Maga a program 16 órakor keződik, amikor a Városi Stadion „régi” oldalán – vagyis ott, ahol még akkoriban öltözött és a mindennapjait élte a (bajnok)csapat – emléktáblát avatnak a jubileum apropóján. Ezt követi 17 órától egy mérkőzés, amelyen a Spartacusnak a DVSC hasonló korosztályú legénysége lesz az ellenfele kétszer harminc perc erejéig. Itt Vadon Lajos, Szatke Zoltán, Kirchmayer Tibor lép pályára, amott pedig Vadicska Zsolt, Madar Csaba és Sándor Csaba.

A mérkőzésen jelen lesznek a klub akkori elöljárói, illetve a városi és megyei vezetők is, a találkozó pedig a Zilahi József-emlékmérkőzés címet kapta. A belépés a közönség számára díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!