Kultúra

2019.03.28. 14:12

Itt a bejelentés: brit sztárduó is fellép az idei Campuson

Debrecen - Csütörtökön újabb fellépőt lepleztek le a szervezők: Seafret is megmozgatja idén a debreceni közönséget.

Debrecen - Csütörtökön újabb fellépőt lepleztek le a szervezők: Seafret is megmozgatja idén a debreceni közönséget.

Újabb fellépőt jelentettek be a Campus Fesztivál szervezői csütörtökön az esemény Facebook-oldalán. Mint írják, a Seafret Jack Sedman és Harry Draper duója: a két brit srác egy open mic esten találkozott, és annyira kedvelték egymás produkcióját, hogy végül közös zenélésbe kezdtek. Nevüket az Északi-tenger ihlette, amihez mindketten közel éltek, és ez a természetesség jellemző a zenéjükre és cselekedeteikre is. Többféle stílusú zene is megjelenik a számokban, amiken dolgoznak – az indie-folktól és rocktól kezdve több elektronikus hangig és erősebb samplingekig. A 2015-ben megjelent Oceans című dalhoz készült videoklipet 67 millióan látták a YouTube-on.

A fiúk második albuma várhatóan idén jelenik meg.

Mint ismert, nem ez volt csütörtökön az egyetlen, Campus Fesztivállal kapcsolatos hír: a nagyerdei bulit immár második alkalommal választotta be az európai fesztiválokat minősítő szervezet, az EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) a legrangosabb fesztiválok sorába.


[related-post post_id="4186202"]

[related-post post_id="4153567"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!