Kultúra

2017.10.19. 13:05

Rápörgetünk a hétvégére: megmutatjuk, hol bulizz!

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel vár a hétvégén Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza? Összeírtunk egy csomó jó programot a következő pár napra; a környékbeliek jó hangulatáról többek között a Junkies, az Anna and the Barbies és Szeifert is gondoskodik majd.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel vár a hétvégén Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza? Összeírtunk egy csomó jó programot a következő pár napra; a környékbeliek jó hangulatáról többek között a Junkies, az Anna and the Barbies és Szeifert is gondoskodik majd.

Debrecen

péntek

Idén 20 éves a Junkies alapvetése, a Nihil című lemez. A hazai punkrock-szcéna egyik sarokkövét országos turnéval ünnepli a zenekar, a debreceni belvárosban péntek este lépnek fel. Neked megvolt a kazetta?

Egy este, ami csak Marlene Dietrich-ről szól: időutazás a 20-as, 30-as évek Berlinjébe sok humorral és minőségi jazzel fűszerezve. A mikrofon mögött Fullajtár Andrea.

Magyar filmslágerek swinges-latinos feldolgozásban, ahogy a csövön kifér.

Culture Beat, Snap, La Bouche, Backstreet Boys: a belvárosi klub emelt dózisban szakítja nyakunkba a 90-es éveket. Csak nézzetek rá erre a képre! Meggyőztünk, igaz?

Egy laza, ugrálós este az újpesti rapperrel, akit senkinek sem kell már bemutatni.

szombat

A P.Mobil éppen legújabb lemezét turnéztatja, naná, hogy beiktattak egy debreceni állomást is. Kétórás koncertre számítson, aki ellátogat, egyaránt készüljünk régi és új slágerekre. És ami még jobb: előttük a RADAR metálkodik!

A srácok fúvóscsodáiba már a Campus Fesztiválon is belekóstolhattunk, aki valamivel teljesebb élményre vágyik, az szombat este errefelé vegye az irányt. Nem elfelejteni: a koncert ingyenes!

Részben feldolgozásokon, részben saját munkákon alapuló pop-rock-megoldások mindenkinek, aki vevő rá.

Ezen az ingyenes bulin a DebrecNBass és a sub.hu két fiatal lemezlovasa mozgat át mindenkit, viszont a dnb helyett most a house-on és a breakbeaten lesz a hangsúly.

Ha már fél lábbal az őszben vagy, de még nem engedted el teljesen a nyarat. Goa- és psybuli pirkadatig.

vasárnap

Két év kihagyás után jön idén a nemzetirock-együttes legújabb egészestése, a Roncs hangrendszerét 21.30-tól fogják majd tesztelni. Vendégük is lesz, az akusztikus/folk-vonalon mozgó Good Company.

Alt-rock hangszobrászat a stadion alatt, beköszön a Jónás Vera Experiment is.

Rogyásig rakják a lemezjátszókat klubhimnuszokkal, a technikát DJ Németi és DJ Stamer veszi majd kezelésbe. Másnap munkaszünet, nem kell aggódni a hajnali műszak miatt.


Miskolc

péntek

Helyben zúz a miskolci metálgépezet. A 2011-ben alakult zenekar a System of a Downt, a Machine Headet és a Karnivoolt jelölte meg inspirációként, ilyesmire számítson az, aki lenéz este a Cornerbe.

Másvilági techno- és tech-house-dózisok nyolc fellépő adagolásában.

Az elmúlt évtized közepén berobbant páros még mindig elképesztően népszerű, a Most úgy szeress című daluk nemrég lépte át a négymilliós megtekintést YouTube-on. Péntek este a borsodi közönséget teszik próbára.

A hazai techno két igen népszerű alakja egy estén az Egyetemvárosban, előbbi fellépett már John Digweed után, utóbbit meg többek között Scuba is játszotta az egyik " target="_blank">Boiler Room-szettjében. Rajongóknak kötelező, a többieknek erősen ajánlott.

Ha rágyúrnál egy kicsit a progresszív/trance-vonalra, csak a Rockyig kell eljutnod.

szombat

A debreceni fellépést szorosan követi a miskolci, ha lemaradtál a pénteki buliról, itt pótolhatod.

Vizuális rásegítéssel ülhetsz fel a 80-as és a 90-es évek nosztalgiavonatára. Örökifjakat és fiatalokat egyaránt várnak!

A retró élt, él és élni fog: slágerfeszt a Happy Gang egykori frontemberével!

vasárnap

Ha még erre a napra is marad energiád, KewMillion, Monolix és Viktor Newman szabják neked fazonra a dropokat egészen hajnalig.


Nyíregyháza

péntek

Tizenegy éve működő zenekar csap klasszik rock&roll-bulit.

Három feltörekvő zenekar is színpadra lép, a sort a Szabadon kezdi, őket követi a Clouds At Dawn, az estét pedig a deathmetal/core Sinister Six zárja egy kislemezbemutató bulival.

Pop-hiphop-egybefonódás kövér ütemek mellett, amiket ezúttal DJ Till formál majd. Nem is indulhatna jobban a hosszú hétvége?

szombat

Hamisítatlan mulatósparti egy olyan énekessel, aki nem csak lagzikban érzi igazán otthon magát.

A magyar popzene debreceni állócsillagai már majdnem 20 éve a pályán vannak, szombaton a Búza téren mutatják meg, miért imádják őket ennyien.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!