Kultúra

2013.05.23. 10:20

Miskolci kötődésű jelöltek a Bravo Otto díj esélyesei között

Idén 21. alkalommal kerül megrendezésre a BRAVO OTTO Díjátadó, a budapesti Westend City Center tetőteraszán, június 8-án.

Idén 21. alkalommal kerül megrendezésre a BRAVO OTTO Díjátadó, a budapesti Westend City Center tetőteraszán, június 8-án.

A tavalyi évben jubileumi születésnapját ünnepelte a BRAVO Magazin, ezáltal a mai és a 90 es évek legnagyobb slágerei kerültek a színpadra az akkori, és a mostani előadók által. Az idei gála nem a múltidézésen, hanem a jövőbe tekintés ötletén alapszik, így futurisztikus díszlettel és látványos műsorral lesz biztosítva a jó hangulat.

A díjátadóról tudni kell, hogy 5 különböző kategóriákban lehet szavazni a hazai és külföldi előadókra, és a rajongók által legtöbb szavazatot kapott énekes OTTO szoborral térhet haza. A jelöltek között szerepel például Pál Dénes, vagy ByeAlex, akik szorosan miskolci kötődésűek.

A BRAVO Magazin főszerkesztőjétől, Illés Csabától tudtuk meg, hogy a legelső OTTO díjakat a szerkesztőségben osztották ki, gálaműsor nélkül. Az évek során egyre nagyobb jelentőségű lett a díjkiosztó, volt hogy 3 évig a siófoki Beach House adott neki otthont. 2007 óta a Westend ad helyet az eseménynek, hiszen évről évre többen kíváncsiak rá, nagyobb a színpad, több a fellépő, és látványosabb a díszlet is.

"Igazán örülünk neki, és büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország egyik legfontosabb díjkiosztójává nőtte ki magát a rendezvény, és szinte azonos minőségben kerül megrendezésre, mint német testvére." -nyilatkozta a Magazin főszerkesztője.

A BRAVO OTTO-t élőben közvetíti a Music Channel, a díjátadó előtt egy órával pedig, a "Mindjárt OTTO" című műsor jelentkezik a helyszínről, szintén élőben. Mironova Aljona címlaplány, a gálára érkező sztárokat, jelölteket és fellépőket faggatja majd, de természetesen nem kizárt, hogy egy-egy villáminterjú erejéig a közönséget is megkérdezi a kedvenceiről.

Idén egy házigazdája lesz a gálának, Steiner Kristóf, aki harmadszorra áll majd a színpadon a díjátadó műsorvezetőjeként.

A Mágnes csoport most is ott lesz a díjazottakkal és a fellépőkkel, hogy interjút készítsenek a rajongók és az olvasók számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!