Kultúra

2013.05.10. 10:50

Crazy FM interjú: Bárány Attila és DJ Junior

Csütörtök este a Magyar Dj válogatott két oszlopos tagja,és egyben hazánk két kedvenc lemezlovasa,Bárány Attila valamint Dj Junior volt a Crazy Fm és Szabi vendége!

Csütörtök este a Magyar Dj válogatott két oszlopos tagja,és egyben hazánk két kedvenc lemezlovasa,Bárány Attila valamint Dj Junior volt a Crazy Fm és Szabi vendége!

Szabi: Hogyan és mikor jött az ötlet, hogy megalakuljon a dj válogatott?

Bárány & Dj Junior: 2011. július 31-én alakult meg a csapat. A dj válogatottat kizárólag jótékony céllal hoztuk létre, és az első mérkőzésünk a Vasas-Róma előtti gálamérkőzés volt a Puskás Stadionban, amely mondhatni hatalmas élményszámba ment,mert 15.000 ember tombolt a lelátókon! Azóta pedig eleget teszünk a sok-sok felkérésnek, és járjuk a nagyobb egyetemi városokat és, ha tudunk segítünk, általában a beteg gyermekeken valamint kórházakon.

Szabi: Tudni lehet rólatok,hogy ti is nagy foci rajongó hírében álltok. Szeretitek is rúgni a bőrt?

Bárány & Dj Junior: Már a válogatott előtt is összejártunk a barátokkal, és minden héten legalább egy napot lementünk focizni. Mióta pedig megalakultunk ez gyakoribb elfoglaltság lett,ezen kívül minden vasárnap edzést is tartunk közösen a fiukkal.

Szabi: Picit beszéljünk rólatok. Milyen eddig a 2013-as évetek?

Bárány Attila: Elég jónak mondható, sok-sok fellépés,és stúdiózás. Az év első 4 hónapja kifejezetten jó volt, aztán áprilisban lehetett érezni pici lassulást, de most,hogy itt a fesztivál szezon egyre több jó buliban van részünk, és nyitnak végre a szabadtéri helyek is, ami szintén egy más érzés mint a dj-nek mint a közönségnek. A B-Sensual project is üzemel a maga útján és Dave Martin-al közösen tesszük a dolgunkat a stúdióban.

Dj Junior: Én is eddig az áprilist éreztem valahogy gyengébbnek, de remélem,hogy a nyár csak jobb lesz! A +36 formációt emelném ki,amiben Pete-R szerzőtársammal tevékenykedünk és inkább külföld felé szeretnénk ezt a vonalat erősíteni. Ami még aktuális az a Myon&S54 ft.:Tóth Gabi:Éjjel-Nappal Budapest-DJ Junior & Roger Slato remix. A dalt már most kedveli a közönség, pedig még nem mondható réginek. Ezek mellet Roger Salto-val is lesz több közös megjelenés, amit hamarosan a nagyközönség is megtudhat.

Szabi: Dj Magazin! Attila, az egyik alapítója vagy, hogyan jött az ötlet?

Bárány Attila: Régóta éreztünk egy űrt,amit be akartunk tölteni,két kollégámmal együtt Bozóki János és Várkonyi Attila az a két ember, akikkel megálmodtuk és összehoztunk a magazint,amelynek pont most jelent meg a 3. száma egy érdekes dupla címlappal, mert Julia Carpenter,és Armin Van Buuren is címlapot kívánt. Persze amit az olvasó a kezébe fog,azt nem mi hárman hozzuk össze,számos kolléga szerkeszti a magazint,és készíti az interjúkat,hogy friss és érdekes legyen azon emberek számára akik szívesen olvassák.

A magazin előtt nem volt olyan felület,ahol a magyar dj-k meg tudtak volna ilyen módon jelenni,és ezáltal még közelebb kerülni azokhoz az emberekhez akikkel hétvégente a fellépéseken találkoznak.

Szabi: köszönöm az interjút,és további sok sikereket!

Bárány & Dj Junior: Mi köszönjük Szabi, és hajrá Neked is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!