Kultúra

2013.04.07. 14:02

Crazy FM interjú: Truesounds

Szombat este a Truesounds csapat volt a Happyend Mix és Szabi vendége a Crazy FM hullámhosszán! Vagyis Dandy és Invoice válaszolt a kérdésekre.

Szombat este a Truesounds csapat volt a Happyend Mix és Szabi vendége a Crazy FM hullámhosszán! Vagyis Dandy és Invoice válaszolt a kérdésekre.

Szabi: 2 éve voltatok utoljára Miskolcon! Mennyire vártátok a mostani fellépést?

Truesounds (Dandy& Invoice) : Olyan 10 éve már, hogy járunk Miskolcra fellépni. Volt már fesztiválon,egyetemi napokon és clubban is bulink. Nagyon jó arcok vannak,akik fogékonyak a friss zenékre és az új hangzásra, de ezen kívül sok olyan ember is eljön a mai napig a bulikba,aki már ott voltak 2005-ben is. Egyszóval szeretjük a várost szeretjük az itteni közönséget,és mindig örömmel jövünk Miskolcra fellépni!

Szabi: lassan 10 éve ragyog a hazai elektronikus zene egén a Truesounds márkanév! Milyen volt ez a 10 év és mik a jövőbeni tervek?

Truesounds ( Dandy & Invoice) :A Truesounds csapat egy a hazai szórakoztatóipar közel 10 éve működő formációja, amit három külön egyéniség kovácsolt össze. A mostani felállásban Szigeti Péter (Dandy) és Sárdi Gergely ( Invoice) alkotja a csapatot. Az indulás óta több ezer kilométeren és több száz bulin vagyunk túl. Az elmúlt évek alatt pedig kellő tapasztalatot szereztünk a party szervezés, és a booking terén is. A tervek között a szint megtartása,még több igényes party levezénylése és a Truesounds név további megtartása az igényes elektronikus zene világában.

Szabi: 13. szezonodat kezded a siófoki Flört pultjában Peti (Dandy) milyen volt ez a 12 év?

Truesounds (Dandy) : Nehéz lenne elfogultság nélkül nyilatkozni, de én szeretem az objektív megközelítését a dolgoknak így azt mondom, hogy kategóriájában a legjobb klub - aki érti, az érti, aki meg ezen kötekedni akar, az kötekedjen ezzel magában.

Sokszor fordultam ellene, mármint intézményrendszere ellen és magam is elégedetlen voltam, ha valami nem sikerült, de ezek az érzések kellettek ahhoz is, hogy tisztán lássam a saját véleményemet, ami a mai napig állandó, szeretem a Flört-öt és élmény bemenni oda a mai napig zenélni! Túl vagyunk a húsvéti partyn, amin James Zabiela volt a fő Headliner,és egy remek közönség gyűlt össze ismét! Amit pedig kiemelnék az a 9.- Ikrek éjszakája ami idén május 19-én lesz megtartva,de a facebook esemény alatt minden hasznos infó olvasható és látható!

Szabi: Köszi az interjút srácok! És minden hónap első kedd Truesounds a Crazy FM-en!

Truesounds: Dandy& Invoice : Mi köszönjük a lehetőséget Szabi! Örömteli,hogy van egy olyan rádió ami ezeket a zenéket is előtérbe helyezi és ad bemutatási lehetőséget!

További sok sikert Crazy!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!