Kultúra

2013.03.16. 11:52

Crazy FM interjú: Voksán Virág

Kedd délután Dj Flower azaz Voksán Virág, hazánk egyik kedvenc női lemezlovasa volt a Crazy FM és a Happyend Mix műsor vendége Szabinál.

Kedd délután Dj Flower azaz Voksán Virág, hazánk egyik kedvenc női lemezlovasa volt a Crazy FM és a Happyend Mix műsor vendége Szabinál.

Szabi: Tudjuk rólad, hogy nagyon sok külföldi fellépésnek teszel eleget és most is csak pár napig vagy itthon, hogyan indult az éved, merre voltál azóta?

Voksán Virág: Az idei évet sem itthon,hanem Montreában (Canada) kezdtem egy újévi fellépéssel, ami remekül sikerült, hisz az ottani közönség nagyon lelkes volt végig bulizta a fellépésemet és külön öröm számomra, hogy a progressive és a minimal lemezeim is előkerülhettek a lemezes táskámból.

Egyszóval remek party kerekedett és a kinti mínusz 20 fok ellenére egy nagyon forró hangulatú bulin vagyok túl. Ezután sem haza, hanem Spanyolországba vitt az utam, szóval úgy is fogalmazhatnék, hogy fagyból a hőségbe csöppentem mert negyven fokkal melegebb volt a hőmérséklet.

Szabi: Februárban a Brazil Karneválon játszottál egy party-n, elég neves line up-ban milyen volt a feeling és hogy érezted magad?

Voksán Virág: Kitűnő volt a hangulat és én is nagyon jól éreztem magam! Első napon, még nem játszottam, így elnéztem a karneválra ahol az emberek önfeledten buliztak a színes ruhákban, így engem is magával ragadt a hangulat. A helyszín ahol zenéltem már egy zárt részen volt ,ahová belépő megváltásával jöhettek be az emberek, mert többek között Yves Larock egy igazi világsztár is pörgetett az eseményen. Remek party kerekedett, igazi fesztivál hangulat, az emberek imádták a zenéimet, ha tehetem vissza fogok még térni Brazíliába.

Szabi: Nem olyan régen jött ki a Nympho amiben Bricklake-el dolgoztál együtt és ami azóta is a clubok kedvence de ha jól tudom nem sokára jön az új munka..?

Voksán Virág: A zene már készen van, de még csak én ismerem. Jövő héten utazom ki a WMC-re Miamiba, ahol többek között a dalhoz is akarunk klipet forgatni, azután lesz majd nyilvános az új anyag. Amúgy Miamiban amúgy nem főként a buli miatt, hanem inkább szakmai célból leszek kint és persze az új kapcsolatok megszerzése sem utolsó szempont.

Szabi: Ha jól tudom Miami után jó pár itthoni fellépésed is lesz?

Voksán Virág: Igen, több lekötött magyar dátumom is van a közeljövőben, szóval sokat fogok találkozni a magyar party arcokkal mostanában,aminek nagyon örülök.

Imádok idehaza is játszani,mert idehaza is nagyon lelkes közönség fogad mindenhol. De aki pontosabb dátumokra kíváncsi az a djflowerofficial oldalon a legnagyobb közösségi portálon el is érheti.

Szabi: Köszönöm az interjút Virág és további sok sikereket Neked!

Voksán Virág: Én is köszönöm Szabi és továbbra is Hajrá Crazy FM - Miskolc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!