Kultúra

2013.03.23. 12:26

Crazy FM interjú: DJ Wallas

Ha Crazy FM és Happyend Mix, akkor minden héten hazánk kedvenc lemezlovasai közül egy a Szabi vendége. Most kedden Dj Wallas mondta el, hogy éppen mi újság van velük!

Ha Crazy FM és Happyend Mix, akkor minden héten hazánk kedvenc lemezlovasai közül egy a Szabi vendége. Most kedden Dj Wallas mondta el, hogy éppen mi újság van velük!

Dj Wallas 1991-ben, 1992-ben és 1993-ban is sikeres lemezbemutató szakvizsgát tett, mint az ország legfiatalabb lemezlovasa. Azóta is ennek a hivatásnak él,és a zene iránti alázat mai napig nagyon fontos számára! Így sikerült az iskolarádiótól eljutni a Dj-pultig, amelyben együtt zenélt már Axwell-el, Fedde Le Grand-al, Ian Carey-vel, Matthew Dekay-el, ATB-vel, Tomcraft-el és Jerry Roperoval is.

Szabi: Szia Misi! Kezdjük talán azzal, amit hétvégén éltél át te is a hóvihar miatt.. Mi történt?

Wallas: Az időjárás sajnos nekünk is közbeszólt,és nem értünk le a fellépésre ahová tartottunk volna, ahelyett majd 24 órát voltunk a hó és a vihar fogságában, de aztán sikerült kijutnunk,és épségben hazaérni a családhoz.

Szabi: Térjünk át a szakmára és a zenékre, mi újság ezen a téren?

Wallas:- Minden zene, amit készítettünk nagyon közel áll hozzám! Az Elektro Funkot szinte minden dj és rádió pörgette, és talán ez adta meg a kezdő lökést, hogy az ország minden pontján felfigyeltek ránk. A legutóbbi slágerünk ami épp aktuális, az a King of Kings amiből több remix is napvilágot látott,többek között a Bárány Attila nevével fémjelzett B-Sensual átirat. Szeretik az emberek amikor játsszuk,és ez jó érzés! Az új dal nyárra várható,ami magyar nyelvű lesz és már elindultak az előkészületek.

Szabi: Mi a véleményed, hogy az országban szinte minden második ember dj akar lenni,vagy már annak tartja magát?

Wallas:- Visszaállítanám a vizsgát! Nagyon sok lett a hakni dj,és az olyan házigazda akik nem szórakoztatnak! Van egy nagyon fontos dolog, attól, hogy valaki jó producer még nem biztos, hogy jó lemezlovas is!

Szabi: Egyéb tervek?

Wallas: Jönnek az új remixek dalok, és továbbra is beutazzuk az országot,ha eljön a hétvége,remélem hamarosan a miskolci közönséggel is találkozunk!!!

Szabi: Legyen így! Köszönöm az interjút Misi!

Wallas: Én köszönöm Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!