Kultúra

2013.02.10. 20:43

Crazy FM interjú: Magonyi L

Péntek este,a hazai élvonalból Magonyi L vendégeskedett a Crazy Fm -Happyend Mix műsorában!

Péntek este,a hazai élvonalból Magonyi L vendégeskedett a Crazy Fm -Happyend Mix műsorában!

Béres Szabolcs: Picit beszéljünk a múltról,milyen évet zártál tavaly,mik voltak azok a kiemelkedő momentumok,amikre szívesen emlékszel vissza?

MAGONYI L: Nagyon sok jó bulin vagyok túl,szinte minden hétvégén voltam valahol játszani,a budapesti rezidenciákon kívül egyre több a vidéki felkérés,és egy két külföldi dátum is becsúszott,amit idén csak még jobban erősíteni akarunk!

B.Sz: Mi újság a StarWhores formációval?

MAGONYI L: Olyan másfél éve csináljuk már Dj Newik és Zsak barátommal ezt a produkciót,és 2012-ben is egyre többet stúdióztunk együtt, jó pár remix és bootleg készült az indulás óta,amit a bulikon a közönség is nagyon lelkesen fogad! Legutóbb Radics Gigi-Daydream zenéjéhez készült egy StarWhores remix, ami most kezd a clubok kedvencévé válni!

B.Sz: Az idei évre milyen tervekkel vágtok neki?

MAGONYI L: Még több régióba szeretnénk eljutni a zenénkkel,hogy megmutassuk az embereknek milyen is amikor a lejátszók mögött vagyunk,ezenkívül a stúdiózás is központi szerepet fog betölteni 2013-ban is az életünkben,vannak tervek,zenék,amit szeretnénk idővel prezentálni a közönség és a kiadók felé!

B.Sz.: Köszönöm szépen az intetjút!

MAGONYI L: Én is köszönöm,mindig szeretünk Miskolcon járni és fellépni, mert nagyon jó bulik szoktak lenni,és nagyon lelkes a közönség is! Hajrá Crazy Fm!:)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!