Kultúra

2008.03.28. 13:09

Török Ádám a Gárdonyiban ünnepel

<p>Miskolc – Török Ádám számára nem volt kérdés, hol tartsa Miskolcon ünnepi&#160;buliját. A hatvan éves művész örül, hogy újra megnyilt a Gárdonyi, ahol anno Mini klub is volt. <DIA alt="" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/T_r_k__d_m_a_G_rdonyiban__nnepel__2008_03_3/Bildseite1.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Török Ádám a Gárdonyiban ünnepel 2008.03.30." src="http://media.vol.at/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Miskolc  –Még alig nyitottunk ki máris Török Ádám üzent az iwiw címünkre. Azt hittem, valaki a bolondját járatja velem, nem is reagáltam a levélre. Majd újra jelentkezett. Mikor beszéltem vele engem is megdöbbentett, hogy a nagyszerű zenészben is ilyen eleven emlékek élnek a Gárdonyiról – mesélte Varga Béla a megújult Gárdonyi Művház vezetője. Szombat este Török Ádám 60. születésnapját ünnepli Miskolcon a Gárdonyi Művházban. A jubileumi buli nagy Mini találkozó is egyben, hiszen a Mini korábbi zenészeit is hallhatjuk szombaton a legendás Gárdonyi színpadán.

Kapcsolódó cikkek:

Rotor a Gárdonyiban

Rockkal indít a Gárdonyi

A legendás Gárdonyi újjáéled

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!