PR cikk

2012.08.08. 10:11

PER-EKO kazánok - A gazdaságos fűtésrendszer

A PER-EKO kazánok modern technológiát kínálnak a fűtéstechnika területén. A felhasználható tüzelőanyagot tekintve mindegyik berendezés szilárd tüzelésű kazán.

A PER-EKO kazánok modern technológiát kínálnak a fűtéstechnika területén. A felhasználható tüzelőanyagot tekintve mindegyik berendezés szilárd tüzelésű kazán.

A számos PER-EKO vegyestüzelésű kazán típus a tüzelőanyagok széles körének használatát teszi lehetővé. Típustól függően felhasználható pellet, fa, különféle szén fajták és egyéb fűtőanyagok. Berendezéseink minden esetben magas hatásfokú tüzelőanyag felhasználást biztosítanak.

 

Pellet, szilárd tüzelésű és vegyestüzelésű kazán

A szilárd tüzelésű kazánok hatékonysága egyrészt a szerkezeti kialakításnak köszönhető, mivel a hőáramlásos csatornák hatékony hőátadást valósítanak meg és minimalizálják a hőveszteséget, másrészt a kialakításhoz használt minőségi alapanyagoknak köszönhetően magas hő és nyomás mellett is biztonságos üzemeltetést tesznek lehetővé.

A kazánok széles típusválasztéka számos épület esetén hatékony fűtést biztosít. Így alkalmazható családi házakban, termelési és raktározási épületekben, vagy akár szociális létesítményekben is. A használat céljától függően kell kiválasztani a szükséges teljesítményt nyújtó szilárd tüzelésű kazánt, hogy gazdaságos tüzelőanyag felhasználás jöhessen létre. A döntésben iránymutatást nyújt a honlapunkon elhelyezett kazán kalkulátor, ahol néhány paraméter megadásával megtudhatja, hogy melyik típus volna az elvárásoknak leginkább megfelelő. Vásárlás előtt minden esetben konzultáljon épületgépész tervezőjével. Természetesen szakembereink minden esetben készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Miért jó egy PER-EKO szilárd tüzelésű kazán?

A szilárd tüzelésű kazánok között magas követelményszintnek felel meg mind a környezetvédelem, mind pedig a szénmonoxid kibocsátás területén.

Egyes típusok vezérlőrendszerrel is el vannak látva, amelyek optimális fűtőanyag felhasználást tesznek lehetővé. A gázkazánokra jellemző magas kezelési kényelmet ötvözi a gazdaságos üzemeltetéssel. A megbízható működés mellett pedig a beépített védelmi rendszerek többek között a túlfűtés ellen is védenek, és biztonságos üzemelést garantálnak.

Az egyes típusok külön védelemmel rendelkeznek a mechanikus elemekre vonatkozóan is, védve a motort és egyéb elemeket a tüzelőanyag adagoló elakadása esetén. Ezen felül a visszaégés ellen lángoltási rendszerrel is fel vannak szerelve. Azonban minden kazán esetében nagyon fontos a hosszú élettartam és a magas hatásfok megőrzésében a rendeltetésszerű használat és az előírások betartása.

További információk: http://www.pereko-kazan.hu/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!