Sport

2018.04.07. 20:58

„Kifiléztek bennünket”

Hajdú-Bihar - Hatot vágott a DEAC, leikszelt a Nádudvar a Nagyrábéval: ez történt szombaton a megye II-es focibajnokság déli csoportjában.

Hajdú-Bihar - Hatot vágott a DEAC, leikszelt a Nádudvar a Nagyrábéval: ez történt szombaton a megye II-es focibajnokság déli csoportjában.

Debreceni EAC–Báránd KSE 6–1 (3–0)

100 néző Vezette: Németh M. (Dobi Zs., Péter A.)

Debrecen: Gulyás L. – Párducz T., Rácsai L (Katona Z.), Tar G. (Szőke P.), Molnár M. (Baló Á.), Papp G., Radványi R., Hetrovics R. (Dr. rácsai L.), Csák Zs. (Buzai G.), Magyar A., Nagy K. (Magi L.) Edző: Katona László.

Báránd: Tóth S. – Mester N. (Piros A.), Csordás Gy., Csóka G., Karácsony J. (Keresztes T.), Vass Á., Schuler I., Faragó B. (Török Zs.), Mester L. (Szabó T.), Erstey Zs., Vígh N. Edző: Szabó János.

Gól: Hetrovics R.(2), Csák Zs., Rácsai L.(2), Molnár M., illetve Vass Á. Jók: Senki Kiállítva: Vígh N. Ifi: 6–0.

Katona László: Nagyon jó napot fogtunk ki, és magabiztos győzelmet arattunk a bajnokság egyik legjobb csapata ellen.

Szabó János: A mai napon a játék egy elemében voltunk jobbak a hazaiaknál, a helyzetkihasználásban, és ez mindent elmond az eredmény tükrében. Kifiléztek bennünket. Köszönjük a DEAC vendéglátását, mondjuk ideje is volt már. Gratulálok Katona Laci kollégámnak és csapatának a bajnoki címhez.


Püspökladányi LE–Le Petit - DSC 5–1 (0–1)

50 néző Vezette: Török Z. (Muszka Z., Csiszár K.)

Püspökladány: Katona N. – Szabó L., Jámbor M., Horváth I. (Pintér Á.), Mogyorósi J. (Dajka L.), Baranyai L., Nádházi S., Danka L., Szabó P., Ferenczi L., Nagy S. (Kovács V.) Edző: Fülöp András.

Debrecen: Nagy B. (Selyem D.) – Balázs Á., Fehér J., Nagy Z., Szabó B., Tamás A., Tóth Cs., Gorzsás I., Szabó G., Barabás Z., Kocsis L. (Nagy N.) Edző: Nagy Róbert.

Gól: Ferenczi L.(2), Dajka L.(2), Horváth I. Jók: Kovács V., Pintér Á., illetve Mindenki Kiállítva: Balázs Á. Ifi: 1–2.

Fülöp András: Rengeteg helyzettel indult a mérkőzés, amiket nem tudtunk gólra váltani, és ahogy lenni szokott, az ellenfél első helyzetéből gólt szerzett. A félidőben rendeztük sorainkat, és magabiztos győzelmet arattunk.

Fehér János: Ha azt nyilatkoznám, amit a szívem diktál, akkor a DSC sose nyerne mérkőzést, inkább csak annyit kérek, hogy a helyi TV-nek a felvételét kérje el mindenki, és döntse el mindenki saját magának, hogy ez az eredmény reális-e. Gratulálok az ificsapatnak, és külön gratuláció Vénig Péternek. Ma délután nem sikerült, így kénytelenek leszünk április 14-én meglepetést okozni.


Konyári SE–Földes KSE 2–4 (2–1)

50 néző Vezette: Gyarmati I. (Kóti L., Kertész F.)

Konyár: Száraz Cs. – Horváth Á. (Czibere B.), Tamási G., Tasi I., Tamási S., Nagy A., Lakatos G. (Varga Z.), Kovács B., Csuka Zs., Horváth Gy., Bakk I. Edző: Kiss László.

Földes: Horváth Zs. – Dede I., Mező B. (Kállai A.), Vincze Cs., Király P., Bernáth G., Fegyverneki B., Bíró B. (Karacs T.), Mészáros T., Vincze A., Vincze N. (Faragó Gy.) Edző: Bakonyi János.

Gól: Horváth Á., Lakatos G., illetve Bernáth G.,Király P., Mészáros T., Fegyverneki B. Jók: Mindenki, Bernáth G. A mezőny legjobbja Ifi: 3–1.

Kiss László: Nem értük el.

Bakonyi János: Gratulálok a csapatomnak a második félidei játékáért. Nagyon sok boldog születésnapot szeretnénk kívánni Sápi Béla úrnak, a földesi labdarúgás pillérének. Hajrá, Földes!


Nádudvari SE–Nagyrábé Petőfi SK 1–1 (0–0)

100 néző Vezette: Erdélyi T. (Hajdú I., Jóni T.)

Nádudvar: Dobi A. – Barató G., Erdős M., Pál I., Szabó Zs., Tóth I., Székely Z., Kordás J., Szabó S., Forgó S. (Makula V.), Szegi Zs. (Hirzics L.) Edző: Gere Csaba.

Nagyrábé: Johan Gy. (Nagy Cs.) – Tóth P. (Pócsi G.), Vénig A., Parti P. (Ötvös S.), Szabados M., Szabó T., Mészáros I., Vig V., Balogh M. (Ungvári P.), Kovács A., Kriston D. Edző: Tóth Péter.

Gól: Tóth I., illetve Vig V. Jók: Mindenki, illetve Ifi: 0–8.

Gere Csaba: Le a kalappal a csapatunk előtt, mindvégig taktikusan játszva szereztük meg az egy pontot a jóval többet támadó Nagyrábé ellen. Egy-egy megingásnál mindig volt egy olyan játékos, aki tovább tüzelte a többit, de ebben is kimagaslott Dobi Attila, aki úgy védett ki két tizenegyest, hogy még ki sem pattant róla, ezzel nagyban hozzájárulva ahhoz, hogy meccsben maradjunk. Kemény, de sportszerű és élvezetes mérkőzés volt. További sok sikert a nagyrábéi csapatnak.

Tóth Péter: Nem értük el.


[related-post post_id="3820800"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!