Sport

2014.05.29. 15:53

Nagy banzáj lesz, illusztris vendéggel

Debrecen - Éjszakába nyúló bulival köszöntik a bajnok DVSC labdarúgóit.

Debrecen - Éjszakába nyúló bulival köszöntik a bajnok DVSC labdarúgóit.

Igaz, gyakorlatilag már a múlt hét vasárnap megnyerte a bajnoki címet a DVSC-TEVA legénysége, hivatalossá csak szombaton válik, a piros-fehérek Budapest Honvéd elleni mérkőzésének lefújása után. A Loki tehát a Nagyerdei Stadionban veheti át az aranyérmet, amelyet nem akármilyen bulival ünnepelhetnek meg a híveik – hangzott el a csütörtök délutáni sajtótájékoztatón.

Páll László, az MSE Kft. ügyvezetője elmondta, minden jegy elfogyott a Honvéd elleni derbire, azaz eddig négyből négy telt házat produkált az új stadion.

A DVSC cégvezetője, Szilágyi Sándor hangsúlyozta, nagyon fontos, hogy mindenki időben érkezzen és ne az utolsó pillanatban, továbbá kérte a drukkereket, semmiképpen se másszanak be a pályára ünnepelni.

– A csapat másfél órával a kezdés előtt autóbusszal érkezik a stadionhoz, miután pedig jól megverték a Honvédot, jöhet a díjátadás, melyre a tribünön kerül sor – fogalmazott Krecz Tibor kommunikációs vezető.

A serleget és az érmeket a hírek szerint Orbán Viktor miniszterelnök adja át, éjfélkor pedig a stadion előtti rendezvénytérre várják a csapatot, ahol a Desperado és a Kerozin húzza a talpalávalót. Az éjszakát utcabál zárja.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!