Járókelők segítettek a bajba jutott autósnak

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Hajdú-Bihar – Füstölt a motortér a Kossuth-Burgundia sarkon, az arra járók a tulajdonossal közösen oltották el a lángokat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Tizenkét négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében péntek hajnalban a debreceni Tornyos tanyán. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Méhésznek nyújtottak segítséget a debreceni hivatásos tűzoltók tegnap kora délután Debrecenben, a Nagyerdei körúton. A méhraj egy három emeletes társasház tetejére fészkelt be, ezért a tűzoltók létrát adtak a méhésznek a munkája elvégzéséhez.

Három hektáron a kukoricatarló gyulladt ki tegnap kora este Komádi közelében. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Személygépkocsi motortere füstölt Debrecenben, a Kossuth és a Burgundia utca sarkán. A járókelők az autó tulajdonosával közösen a lángokat eloltották kézi porral oltó készülékkel. A tűzoltók áramtalanították a járművet. Az eset során nem sérült meg senki.

kbsFotó: katasztrófavédelem

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Komádi.
HAON.HU


hirdetés