Kiszúrta az utcán saját biciklijét

Kiszúrta az utcán saját biciklijét
Kiszúrta az utcán saját biciklijét - © Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Debrecenben ellopott egy kerékpárt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét hívta telefonon 2014. július 3-án 1 óra 40 perckor egy férfi, aki arról tett bejelentést, hogy Debrecenben, a Kishegyesi úton található áruház elől ellopták a kerékpárját. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. Az egyenruhások az ismeretlen tettes felkutatása és azonosítása érdekében leellenőrizték a környező utcákat, amikor a hazafelé tartó sértett telefonon arról értesítette a rendőrséget, hogy a Hatvan utcán látott egy férfit, aki az ő biciklijével közlekedik.

A járőrök a bejelentést követően a Kossuth téren elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a tolvajt, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A 33 éves N. Gyula a rendőröknek elismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozóhatóság a helyi lakostól lefoglalta az eltulajdonított kétkerekűt, melyet még aznap visszaadtak a tulajdonosnak.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelttel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –