Helyi közélet

2015.01.07. 16:38

Nem állt meg a motoros

Hajdúnánás - A Hajdúnánási Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal befejezte egy 43 éves helyi férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárását.

Hajdúnánás - A Hajdúnánási Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal befejezte egy 43 éves helyi férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárását.A nyomozás adatai szerint a férfi 2014. november 29-én 12 óra 45 perc körüli időben Hajdúnánáson, a Magyar utcában közlekedett segédmotoros-kerékpárjával, amikor a rendőrök ellenőrzés alá akarták vonni. A motoros férfi a rendőri felszólításra nem állt meg, csak több száz méter megtételét követően.

A járőrök a J. Csabát igazoltatták, alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, mely pozitív eredményt mutatott, ezért vezetői engedélyét elvették. A rendőrök a 43 éves férfit elfogták és további mintavételre a városi rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók később gyanúsítottként hallgatták ki J. Csabát, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését, melyet a szakértői vizsgálat is alátámasztott.

A terhelttel szemben folytatott nyomozást a Hajdúnánási Rendőrkapitányság 2015. január 6-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította a Hajdúböszörményi Járási Ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában