Nagyvilág

2008.09.11. 07:24

Egy 17 hónapos kisfiút kínozott halálra szadista édesanyja

<p>Habár halálát megelőzően számtalan orvos látta el borzalmasnál borzalmasabb sérülésekkel konkrét bizonyítékok híján tehetetlenek voltak.</p>

Az esettel kapcsolatos keddi tárgyaláson elhangzottak szerint az észak-londoni Haringeyben élő 17 hónapos, a The Sun weboldalán Baby P-nek nevezett kisfiút brutális és szadista 27 esztendős édesanyja, annak 32 esztendős barátja és egy ismerősük, Jason Owen (36) halálra kínozták, melynek következtében tavaly augusztusban életét veszítette.

Az újságban megjelent cikk szerint bár a londoni gyermekvédelmi szakszolgálat tisztában volt vele, hogy a kisfiú életveszélyben van mégsem tettek semmit. Az orvosszakértői vizsgálat során kiderült, hogy a brutális szülők a gyermek 8 bordáját eltörték, a sorozatos kínzások során körmei leszaggatták, olyan erővel pofozták, hogy fogai egy része az ütések következtében kihullott, mi több 5 fogát ijedtében lenyelte. Ez még nem volt elég utolsó döfésként olyan erővel szorították egyikük térdei közé, hogy hátgerince megroppant és szörnyet halt.

A szülők tagadják a gyilkosság vádját. A tárgyalás folytatódik.

- 5perc -
· Megfojtotta lányát - szégyellte Megfojtotta lányát 2008.09.08.
· Huligánakció páholyból

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!